Ruime villa te koop met grote verhuurmogelijkhed
Moraira - Alicante

Ref: 01320M

Details

Plot 970m2

Gebouwd 182m2

Zwembad 8 x 4m Rectangular

Slaapkamers 5

Badkamers 4

Afstand naar het strand 3 mins. Drive

Bekeken Calpe Rock, Cap D' Or

Oriëntering Zuidoosten

Afstand aan vrije tijd 3 mins. Walk

Kenmerken

  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   Garage
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Jacuzzi
  •   mosquiteras
  •   Douche aan het zwembad
  •   Rejas
  •   SAT.TV

Beschrijving

Villa te koop in El Portet, Moraira.

Een ruime villa op een hoekperceel te koop met twee onafhankelijke accommodaties op een gewilde locatie in de buurt van El Portet en lokale voorzieningen. Bewezen zomer verhuur van meer dan   25.000 euro. Het object zal worden volledig gemeubileerd verkocht   zo kan direct worden gebruikt voor verhuur of eigen gebruik.

Er zijn twee poorten die op een verharde en onverharde oprit en ook een garage, het verstrekken van voldoende parkeergelegenheid. Het perceel is omzoomd door hagen het verstrekken van privacy en er zijn veel oude bomen en planten. Aan de achterzijde van het perceel is een groot verhard terras met 8x4 meter rechthoekig zwembad met Romeinse treden, buitendouche, houten pergola, barbecue en een aangrenzende hout versierd met jacuzzi.

De villa bestaat uit:

Bovenste niveau - Hoofdingang in de Amerikaanse keuken met laminaat werkbladen en kasten en een oven op ooghoogte, een lounge met open haard met een houtkachel, radiale houten balken aan het plafond, en Franse deuren die leiden naar een open gebogen naya met houten balken en decoratieve ijzeren balustrade heeft. Van de naya zijn stappen die leiden naar het zwembad terras. Er zijn ook drie tweepersoons slaapkamers, een badkamer met douche en een badkamer.

Lager niveau: De suite heeft twee aparte ingangen, een via de voorzijde van het pand de andere aan de achterzijde via het terras bij het zwembad en bestaat uit: open gebogen naya met Franse deuren die leiden tot een woon / eetkamer, Amerikaanse keuken, twee slaapkamers een met een eigen badkamer met douche, en een verdere doucheruimte.

Deze eigenschap kan in aanmerking komen voor onze 20 weken gegarandeerd huurcontract. Vraag voor meer informatie.

De specificatie omvat: satelliet tv, H & C Air-Conditioning, dubbele beglazing, gas [radiator] centrale verwarming Reja beveiliging roosters, muskietennetten, jacuzzi, garage..

Villa te koop in El Portet, Moraira.

Een ruime villa op een hoekperceel te koop met twee onafhankelijke accommodaties op een gewilde locatie in de buurt van El Portet en lokale amenities.Proven zomer verhuur van meer dan 25.000 euro. De woning wordt verkocht volledig gemeubileerd, zodat onmiddellijk kan worden gebruikt voor verhuur of eigen gebruik.

ALLE DETAILS
Er zijn dubbele poorten die leidt naar een asfalt en grind oprit en ook een enkele garage, het verstrekken van voldoende parkeergelegenheid. Het perceel wordt begrensd door hagen het verstrekken van privacy en er zijn veel oude bomen en planten. Aan de achterzijde van het perceel is een groot betegeld terras met 8x4 meter rechthoekig zwembad met Romeinse treden, buitendouche, hout pergola, barbecue en een aangrenzende houten overdekt terras met jacuzzi. De villa bestaat uit: Bovenste niveau - Hoofdingang in de Amerikaanse keuken met laminaat werkbladen en kasten en oven op ooghoogte, een lounge met open haard die een houtkachel, radiale houten balken aan het plafond, en openslaande deuren naar een open gebogen naya met houten balken heeft en decoratieve ijzeren balustrade. Vanaf de naya zijn stappen die leiden naar het zwembad terras. Er zijn ook drie tweepersoons slaapkamers, een badkamer met douche en een badkamer. Lager niveau: De suite heeft twee aparte ingangen, een via de voorzijde van het pand de andere aan de achterzijde via de terras bij het zwembad en bestaat uit: open gebogen naya met openslaande deuren naar een woon / eetkamer, open keuken, twee tweepersoons slaapkamers waarvan een met eigen badkamer met douche, en een verdere doucheruimte.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-TV., H & C Air-Conditioning, dubbele beglazing, gas [radiator] centrale verwarming Reja veiligheid roosters, muskietennetten, jacuzzi, garage.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165.00

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief