Ruime villa te koop met grote verhuurmogelijkhed
Moraira - Alicante

M2 182m2 camas5 baños4

Details

Referentie: 01320M

Gebouwd: 182m2

Plot: 970m2

Slaapkamers: 5

Badkamers: 4

Oriëntering: Zuidoosten

Zwembad: 8 x 4m Rectangular

Energy Rating: In proces

Bekeken: Calpe Rock, Cap D' Or

Afstand naar het strand: 3 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 3 mins. Walk

Kenmerken

  •   Aluminium Dubbele beglazing
  •   Garage
  •   Centrale verwarming op gas
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Jacuzzi
  •   mosquiteras
  •   Douche aan het zwembad
  •   Rejas
  •   SAT.TV

Beschrijving

Villa te koop in El Portet, Moraira.

Een ruime villa op een hoekperceel te koop met twee onafhankelijke accommodaties op een gewilde locatie in de buurt van El Portet en lokale voorzieningen. Bewezen zomer verhuur van meer dan   25.000 euro. Het object zal worden volledig gemeubileerd verkocht   zo kan direct worden gebruikt voor verhuur of eigen gebruik.

Er zijn twee poorten die op een verharde en onverharde oprit en ook een garage, het verstrekken van voldoende parkeergelegenheid. Het perceel is omzoomd door hagen het verstrekken van privacy en er zijn veel oude bomen en planten. Aan de achterzijde van het perceel is een groot verhard terras met 8x4 meter rechthoekig zwembad met Romeinse treden, buitendouche, houten pergola, barbecue en een aangrenzende hout versierd met jacuzzi.

De villa bestaat uit:

Bovenste niveau - Hoofdingang in de Amerikaanse keuken met laminaat werkbladen en kasten en een oven op ooghoogte, een lounge met open haard met een houtkachel, radiale houten balken aan het plafond, en Franse deuren die leiden naar een open gebogen naya met houten balken en decoratieve ijzeren balustrade heeft. Van de naya zijn stappen die leiden naar het zwembad terras. Er zijn ook drie tweepersoons slaapkamers, een badkamer met douche en een badkamer.

Lager niveau: De suite heeft twee aparte ingangen, een via de voorzijde van het pand de andere aan de achterzijde via het terras bij het zwembad en bestaat uit: open gebogen naya met Franse deuren die leiden tot een woon / eetkamer, Amerikaanse keuken, twee slaapkamers een met een eigen badkamer met douche, en een verdere doucheruimte.

Deze eigenschap kan in aanmerking komen voor onze 20 weken gegarandeerd huurcontract. Vraag voor meer informatie.

De specificatie omvat: satelliet tv, H & C Air-Conditioning, dubbele beglazing, gas [radiator] centrale verwarming Reja beveiliging roosters, muskietennetten, jacuzzi, garage..

Villa te koop in El Portet, Moraira.

Een ruime villa op een hoekperceel te koop met twee onafhankelijke accommodaties op een gewilde locatie in de buurt van El Portet en lokale amenities.Proven zomer verhuur van meer dan 25.000 euro. De woning wordt verkocht volledig gemeubileerd, zodat onmiddellijk kan worden gebruikt voor verhuur of eigen gebruik.

ALLE DETAILS
Er zijn dubbele poorten die leidt naar een asfalt en grind oprit en ook een enkele garage, het verstrekken van voldoende parkeergelegenheid. Het perceel wordt begrensd door hagen het verstrekken van privacy en er zijn veel oude bomen en planten. Aan de achterzijde van het perceel is een groot betegeld terras met 8x4 meter rechthoekig zwembad met Romeinse treden, buitendouche, hout pergola, barbecue en een aangrenzende houten overdekt terras met jacuzzi. De villa bestaat uit: Bovenste niveau - Hoofdingang in de Amerikaanse keuken met laminaat werkbladen en kasten en oven op ooghoogte, een lounge met open haard die een houtkachel, radiale houten balken aan het plafond, en openslaande deuren naar een open gebogen naya met houten balken heeft en decoratieve ijzeren balustrade. Vanaf de naya zijn stappen die leiden naar het zwembad terras. Er zijn ook drie tweepersoons slaapkamers, een badkamer met douche en een badkamer. Lager niveau: De suite heeft twee aparte ingangen, een via de voorzijde van het pand de andere aan de achterzijde via de terras bij het zwembad en bestaat uit: open gebogen naya met openslaande deuren naar een woon / eetkamer, open keuken, twee tweepersoons slaapkamers waarvan een met eigen badkamer met douche, en een verdere doucheruimte.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Satelliet-TV., H & C Air-Conditioning, dubbele beglazing, gas [radiator] centrale verwarming Reja veiligheid roosters, muskietennetten, jacuzzi, garage.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): 165.00

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief