Prachtige Villa te Koop, Wandel naar zee en winkels!
Moraira - Alicante

M2 48m2 camas1 baños1

Details

Referentie: 01338M

Gebouwd: 48m2

Plot: 0m2

Slaapkamers: 1

Badkamers: 1

Zwembad: x 2 Communal

Energy Rating: In proces

Bekeken: Garden, Woodland

Afstand naar het strand: 3 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 3 mins. Drive

Kenmerken

  •   haard
  •   Beveiliging Verlichting

Beschrijving

Bungalow Villa te Koop in Moraira Park.

'Klein, maar fijn!' Mooi gepresenteerd, mooie kleine bovenverdieping geschakelde villa op een veel gewilde ontwikkeling, maar een 15 minuten. lopen naar de zee en alle gemakken voorzien, vijf minuten. lopen naar tennis en golf club.

Benaderd vanuit de stenen parkeervak via een terracotta weg naar de volledig glazen naya met een schuin en balkenplafond, momenteel gebruikt als eetkamer. Dit leidt, via een grote boog in de lounge met een houten balken en het plafond is voorzien van barrelled, open haard, en een slimme, open keuken van witte eenheden en laminaat werkbladen, rvs gaskookplaat, magnetron over en koelkast. Een verdere boog leidt naar een doorgang die toegang biedt tot de royale badkamer waar ook de wasmachine, de dubbele slaapkamer met inbouwkasten en een Castiliaanse stijl en Franse deuren naar het balkon terras. Dit biedt uitzicht op de prachtige gemeenschappelijke tuin en de dennen bossen, voorbij. De indrukwekkende zwembadcomplex ligt op een korte wandeling en bestaat uit een grote grote zwembad en een kluis kinderbad grenzend, een zwembad douche en toilet faciliteiten zijn opgenomen en de aangelegde complex omvat gazon gebieden deel uit de schaduw met pijnbomen. Er is ook een bar bij het zwembad voor drankjes etc.

Omdat het zo dicht bij de zee, golf, tennis en andere voorzieningen, dan zou deze villa de perfecte 'lock & verlof' vakantie basis. De woning is volledig ingericht en uitgerust - gewoon kopen, komen en te genieten!

Bungalow Villa te Koop in Moraira Park.

"Klein, maar perfect gevormd! ' Mooi gepresenteerd, mooie bovenverdieping, geschakelde villa op een veelgevraagd ontwikkeling, op slechts een 15 minuten. lopen naar de zee en alle voorzieningen, vijf minuten. lopen naar tennis en golf club.

ALLE DETAILS
Benaderd vanuit het grind parkeerplaats baai via een terracotta pad in de volledig glazen naya met een schuin en balkenplafond, momenteel gebruikt als eetkamer. Dit leidt, via een grote boog in de lounge met een balken en barrelled plafond heeft, werkende open haard, en een slimme, open keuken van witte eenheden en laminaat werkbladen, rvs gaskookplaat, een magnetron over en een koelkast. Een verdere boog leidt naar een doorgang die toegang biedt tot de ruime badkamer waar ook de wasmachine, de dubbele slaapkamer met inbouwkasten en Castiliaanse stijl openslaande deuren naar het balkon terras heeft. Deze kijkt uit op de prachtige gemeenschappelijke tuin en aan de dennen bossen, voorbij. De indrukwekkende zwembadcomplex ligt op een korte wandeling en bestaat uit een groot zwembad en een kluis kinderbad grenst, een zwembad douche en het toilet worden opgenomen en op de aangelegde complex omvat gazons deel in de schaduw met pijnbomen. Er is ook een bar bij het zwembad voor een drankje enz. Omdat het zo dicht bij de zee, golf, tennis en andere voorzieningen, dan zou deze villa de perfecte 'lock & laat' vakantie. De woning is volledig ingericht en uitgerust - gewoon kopen, komen en te genieten!

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF:

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 200
Basura (vuilnis): 150
Gemeenschapsvergoedingen: 500

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief