Prachtige Villa te Koop, Wandel naar zee en winkels!
Moraira - Alicante

Ref: 01338M

Details

Plot 0m2

Gebouwd 48m2

Zwembad x 2 Communal

Slaapkamers 1

Badkamers 1

Afstand naar het strand 3 mins. Drive

Bekeken Garden, Woodland

Afstand aan vrije tijd 3 mins. Drive

Kenmerken

  •   haard
  •   Beveiliging Verlichting

Beschrijving

Bungalow Villa te Koop in Moraira Park.

'Klein, maar fijn!' Mooi gepresenteerd, mooie kleine bovenverdieping geschakelde villa op een veel gewilde ontwikkeling, maar een 15 minuten. lopen naar de zee en alle gemakken voorzien, vijf minuten. lopen naar tennis en golf club.

Benaderd vanuit de stenen parkeervak via een terracotta weg naar de volledig glazen naya met een schuin en balkenplafond, momenteel gebruikt als eetkamer. Dit leidt, via een grote boog in de lounge met een houten balken en het plafond is voorzien van barrelled, open haard, en een slimme, open keuken van witte eenheden en laminaat werkbladen, rvs gaskookplaat, magnetron over en koelkast. Een verdere boog leidt naar een doorgang die toegang biedt tot de royale badkamer waar ook de wasmachine, de dubbele slaapkamer met inbouwkasten en een Castiliaanse stijl en Franse deuren naar het balkon terras. Dit biedt uitzicht op de prachtige gemeenschappelijke tuin en de dennen bossen, voorbij. De indrukwekkende zwembadcomplex ligt op een korte wandeling en bestaat uit een grote grote zwembad en een kluis kinderbad grenzend, een zwembad douche en toilet faciliteiten zijn opgenomen en de aangelegde complex omvat gazon gebieden deel uit de schaduw met pijnbomen. Er is ook een bar bij het zwembad voor drankjes etc.

Omdat het zo dicht bij de zee, golf, tennis en andere voorzieningen, dan zou deze villa de perfecte 'lock & verlof' vakantie basis. De woning is volledig ingericht en uitgerust - gewoon kopen, komen en te genieten!

Bungalow Villa te Koop in Moraira Park.

"Klein, maar perfect gevormd! ' Mooi gepresenteerd, mooie bovenverdieping, geschakelde villa op een veelgevraagd ontwikkeling, op slechts een 15 minuten. lopen naar de zee en alle voorzieningen, vijf minuten. lopen naar tennis en golf club.

ALLE DETAILS
Benaderd vanuit het grind parkeerplaats baai via een terracotta pad in de volledig glazen naya met een schuin en balkenplafond, momenteel gebruikt als eetkamer. Dit leidt, via een grote boog in de lounge met een balken en barrelled plafond heeft, werkende open haard, en een slimme, open keuken van witte eenheden en laminaat werkbladen, rvs gaskookplaat, een magnetron over en een koelkast. Een verdere boog leidt naar een doorgang die toegang biedt tot de ruime badkamer waar ook de wasmachine, de dubbele slaapkamer met inbouwkasten en Castiliaanse stijl openslaande deuren naar het balkon terras heeft. Deze kijkt uit op de prachtige gemeenschappelijke tuin en aan de dennen bossen, voorbij. De indrukwekkende zwembadcomplex ligt op een korte wandeling en bestaat uit een groot zwembad en een kluis kinderbad grenst, een zwembad douche en het toilet worden opgenomen en op de aangelegde complex omvat gazons deel in de schaduw met pijnbomen. Er is ook een bar bij het zwembad voor een drankje enz. Omdat het zo dicht bij de zee, golf, tennis en andere voorzieningen, dan zou deze villa de perfecte 'lock & laat' vakantie. De woning is volledig ingericht en uitgerust - gewoon kopen, komen en te genieten!

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF:

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: 200
Basura (vuilnis): 150
Gemeenschapsvergoedingen: 500

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief