Immaculate, ruime tuin Level Appartement te koop
Teulada - Alicante

M2 75m2 camas2 baños1

Details

Referentie: 01386T

Gebouwd: 75m2

Plot: 0m2

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Oriëntering: Zuiden

Zwembad: Multi-level Communal

Energy Rating: In proces

Bekeken: Landscaped pool area

Afstand naar het strand: 10 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 2 mins. Walk

Kenmerken

  •   ADSL
  •   Warm en koud airconditioning
  •   Persianas
  •   SAT.TV

Beschrijving

Immaculate Appartement te koop in Teulada Town Centre.

Een ongerepte, gelijkvloers appartement, gepresenteerd in beter dan de nieuwe staat, met een kleine patio en tuin, gelegen op een van de mooiste Teuladas gated ontwikkelingen, net aan de rand van de stad en binnen een korte loopafstand van de stad s uitgebreide voorzieningen, de lokale bodega en het treinstation.

De binnenlandse veiligheid deur gaat open in de lichte en ruime eetkamer / lounge, die op het zuiden openslaande deuren op zoek naar de aangelegde zwembad complex, en de opening heeft op de kleine, eigen terras en tuin. Vanuit de eethoek is een open doorgang naar de volledig geïntegreerde, luxe keuken van wit, houtnerf-eenheden en granieten werkbladen, elektrische oven, keramische kookplaat, uittrekbare afzuigkap, vaatwasser, koelkast / vriezer en een wasmachine. Aangrenzend is een grote vier-stuk badkamer, een gast slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met openslaande deuren naar het terras bij het zwembad. Beide slaapkamers hebben grote ingerichte, gevoerde kasten. Buiten is een prachtig, multilevel zwembad met douches, binnen een tropisch landschap instelling, is er ook een groot gemeenschappelijk dakterras voor de was drogen, barbecues, etc.

LET OP:   Dit huis is te koop tegen een gereduceerde prijs van slechts € 135.000, onder voorbehoud van afronding voor het einde van september 2011, alvorens terug te keren naar de oorspronkelijke prijs van € 165.000.

Specificatie bevat:   Warme en koude Air-Conditioning,
Satelliet-TV. , Wi -Fi breedband Tel., Aluminium dubbele beglazing, rolluiken Persiana, Parking & berging beschikbaar voor huur en koop, gemeenschappelijk dakterras.

Immaculate Appartement te koop in Teulada Town Centre.

Een ongerepte, gelijkvloers appartement, gepresenteerd in beter dan nieuwstaat, met een kleine patio en tuin; gelegen in een van de mooiste Teuladas gated ontwikkelingen, net aan de rand van de stad en op een korte wandeling van de stad s uitgebreide voorzieningen, de lokale bodega en het treinstation.

ALLE DETAILS
De interne veiligheid deur opent naar de lichte en ruime eetkamer / lounge, die op het zuiden openslaande deuren op zoek naar de aangelegde zwembad complex, en de opening heeft op de kleine, eigen terras en tuin. Vanuit de eetkamer is een open doorgang naar de volledig geïntegreerde, luxe keuken van wit, houtnerf eenheden en granieten werkbladen, elektrische oven, keramische kookplaat, uittrekbare afzuigkap, vaatwasser, koelkast / vriezer en een wasmachine. Aangrenzend is een groot vier-delige badkamer, een gastentoilet slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met openslaande deuren naar het terras bij het zwembad. Beide slaapkamers hebben grote ingebouwde, gevoerd kasten. Buiten is een prachtig, multilevel zwembadcomplex met douches, in een tropische aangelegde omgeving, is er ook een groot gemeenschappelijk dakterras voor de was drogen, barbecues etc. LET OP: Deze woning is beschikbaar voor aankoop tegen een gereduceerde prijs van slechts 135.000, behoudens tot voltooiing voor het einde van september 2011, waarna hij terugkeert naar de oorspronkelijke prijs van 165.000.

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Hot & cold Airconditioning, satelliet-TV., Wi-Fi breedband Tel., Aluminium dubbele beglazing, Persiana rolluiken, Parking & berging beschikbaar voor huur en koop, Gemeenschappelijk dakterras.

Jaarlijkse kosten

IBI / Suma: TBC
Basura (vuilnis): TBC
Gemeenschapsvergoedingen: TBC

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

" Even een kort berichtje om u en uw uitstekende team te bedanken voor de zeer professionele klus die is gedaan in verband met onze verkoop. We hadden twijfels over ons vermogen om het pand in korte tijd te verkopen, maar Sarah moedigde ons aan en vertelde ons om te 'geloven' in ons eigendom...."

Peter Walter (Vendor)

" beste allemaal! We willen je bedanken voor de professionele en enthousiaste aanpak bij de verkoop van ons huis in Benissa. Vanaf de eerste bezichtiging van ons huis tot de ondertekening van de verkoop hebben we de positieve gevoelens van het hele team ervaren! Heel erg bedankt en zonnige..."

Van Impe (Vendor)

" Nogmaals bedankt voor je onberispelijke service! "

Patrick Reynaerts (Buyer)

" Sarah - thank you so much for all the time you gave us over the last few days. We found the trip enormously helpful and are more convinced than ever that we want a winter home in the area. Thanks again for sharing your knowledge with us, "

B Chapman (Buyer)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief