Een paar ajoining Percelen met Great Sea & uitzicht op de vallei
Benissa Costa - Alicante

Ref: 01406B

Details

Plot 2.340m2

Gebouwd 0m2

Zwembad No

Slaapkamers 0

Badkamers 0

Afstand naar het strand 8 mins. Drive

Bekeken Valley and Sea

Oriëntering Oosten

Afstand aan vrije tijd 7 mins. Drive

Beschrijving

Een zeldzame kans om een paar aangrenzende bouwpercelen is op een vaste urbanisatie te verwerven, met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee . Voeding en water zijn op de site, en er is een optie om ofwel te ontwikkelen elk van de percelen of voor een individuele eenheid, aan een te ontwikkelen en te houden / te verkopen opnieuw de ander, of om gewoon een van de twee percelen te kopen.

Plot 1 is 1.100m2, en Perceel 2 is 1.240m2. Het totale perceel is 2.340m2 en wordt aangeboden aan 199.000 €

Specificatie omvat: Opgericht verstedelijking, stroom en water op het terrein, Groot-uitzicht op zee.
ALLE DETAILS
Een zeldzame kans om een paar aangrenzende bouwpercelen op een gevestigde urbanisatie verwerven, met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Stroom-en watervoorziening zijn op het terrein, en er is een optie om ofwel de ontwikkeling van elk van de percelen of combineren voor een enkele eenheid, om een te ontwikkelen en vasthouden / opnieuw te verkopen de andere, of om slechts een van de twee percelen te kopen. Perceel 1 is 1.100m2, en Perceel 2 is 1.240m2. Het totale perceel is 2.340m2 en wordt aangeboden op 199,000

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Gevestigde verstedelijking, macht en water aanwezig, Geweldig uitzicht op zee.

Energy Rating

Energy Rating In proces

Stuur naar een vriend


Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" Dawn, erg onder de indruk van je foto's, je hebt zeker een oog voor de camera - bedankt en ook aan Martin voor zijn opmaak die uitstekend is. "

Andrea Howell (Vendor)

" Ik kan u bij SELECT niet allemaal prijzen en bedanken voor het zo stressvrij maken van mijn recente aankoop. Vanaf het moment dat ik Sarah ontmoette, wist ik dat we tussen ons de juiste villa zouden vinden en talloze online en in het echt bekeken hebben WE HEBBEN HET !! Als alleen aankopen..."

Jenni Birdseye (Koper)

" We spraken met vele makelaars in Denia en Moraira, maar we voelden ons meteen thuis bij Select Villas, er was geen harde verkoop alleen een vriendelijke en professionele service van het hele team, we hadden het geluk dat Sarah onze agent was die onze hand vasthield helemaal vanaf het vinden..."

Lisa Bowcock (Buyer)

" Nogmaals bedankt voor al je hulp. We zijn zo onder de indruk van de service en het feit dat we niet worden gebombardeerd met eigenschappen van geen interesse. "

L Edwards (Buyer)

" Als u op zoek bent naar een woning in Spanje, stop dan met het zoeken naar onbetrouwbare onroerend goed advertenties en kom langs bij Linda & Chris Garwood en hun geweldige personeel bij Select Villas in Moraira.Als twee verwarde Australiërs arriveerden we in Spanje, slecht uitgerust en niet..."

Alan & Victoria Kosky (Buyer)

" We willen graag het personeel van Select Villas bedanken. We vonden ze zeer behulpzaam en proactief bij het behalen van een verkoop namens ons. We hebben bijna een jaar verspild met een andere lokale agent in Moraira. Select Villas heeft ons altijd op de hoogte gebracht wanneer een..."

K and R George (Vendor)

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief