Een paar ajoining Percelen met Great Sea & uitzicht op de vallei
Benissa Costa - Alicante

M2 0m2 camas0 baños0

Details

Referentie: 01406B

Gebouwd: 0m2

Plot: 2.340m2

Slaapkamers: 0

Badkamers: 0

Oriëntering: Oosten

Zwembad: No

Energy Rating: In proces

Bekeken: Valley and Sea

Afstand naar het strand: 8 mins. Drive

Afstand aan vrije tijd: 7 mins. Drive

Beschrijving

Een zeldzame kans om een paar aangrenzende bouwpercelen is op een vaste urbanisatie te verwerven, met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee . Voeding en water zijn op de site, en er is een optie om ofwel te ontwikkelen elk van de percelen of voor een individuele eenheid, aan een te ontwikkelen en te houden / te verkopen opnieuw de ander, of om gewoon een van de twee percelen te kopen.

Plot 1 is 1.100m2, en Perceel 2 is 1.240m2. Het totale perceel is 2.340m2 en wordt aangeboden aan 199.000 €

Specificatie omvat: Opgericht verstedelijking, stroom en water op het terrein, Groot-uitzicht op zee.ALLE DETAILS
Een zeldzame kans om een ​​paar aangrenzende bouwpercelen op een gevestigde urbanisatie verwerven, met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Stroom-en watervoorziening zijn op het terrein, en er is een optie om ofwel de ontwikkeling van elk van de percelen of combineren voor een enkele eenheid, om een ​​te ontwikkelen en vasthouden / opnieuw te verkopen de andere, of om slechts een van de twee percelen te kopen. Perceel 1 is 1.100m2, en Perceel 2 is 1.240m2. Het totale perceel is 2.340m2 en wordt aangeboden op 199,000

SPECIFICATIE IS INCLUSIEF: Gevestigde verstedelijking, macht en water aanwezig, Geweldig uitzicht op zee.

Stuur naar een vriend

Inform prijsdaling

Bel me terug!

Getuigenissen

" We love the mix of pics and the honest write up of villa. We think Select Villas have got what most agents have not got "The villas potential"  Well done all involved we think the villa now has the best chance of a selling. "

Geoff Frith and Sue Donald (Vendor)

" Hi Martin, Thank you for your email, that’s positive feedback so thank you and fingers crossed ,and I must say I'm impressed with how you did your viewing for example saying suggestions what they can do with the villas as a lot just let them walk round and we have to tell them ,it looks like..."

Becky (Vendor) Moraira

" Just a few lines to thank all the team at Select Villas on our recent house purchase.  From our first viewing through to completion at the Notario's office last week, everything was handled in a professional and courteous manner. Nothing was a problem or too much trouble. "

Tim+Stephanie (Ireland )

" Yours is the only agency in Moraira that we still recommend to our friends.  Best wishes. "

Heather and David Holme

" "Je hebt uitstekend werk verricht door het huis te laten zien, ik ben erg onder de indruk dat het er super uitziet. Ik weet dat ik in goede handen ben. " "

Gillian Baker

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief