Eigenschappen in La Sabatera - Moraira

Bestellen op
Tonen als

Eigenschappen in La Sabatera - Moraira

Kun je je voorstellen dat je langs de kust van het strand wandelt en geniet van de golven van de zee? Vind je het leuk om op een rustige plek te wonen zonder drukte? We hebben de mooie hoek die je zoekt. Wij bieden u onze eigendommen aan in La Sabatera - Moraira.

Moraira is een droomplek gelegen aan de Costa Blanca Noord. Het is een klein stadje dat alle noodzakelijke diensten heeft om comfortabel te leven. De kustlijn combineert stranden met kleine baaien van absolute schoonheid.

In hen kunt u huur van hangmatten en parasols, waterspelen om te spelen in de zee of verschillende strandbars, waar u kunt genieten van een frisdrank of ijs.

In de baaien kunt u naast het genieten van de onovertroffen schoonheid ook watersporten beoefenen en de zeebodem observeren.

 
We hebben de beste eigenschappen in La Sabatera - Moraira

Dit zijn enkele van de redenen waarom we onze accommodaties in La Sabatera - Moraira aanbevelen.

Wij bieden u luxe villa's met een prachtig privéperceel. Daarin heb je een ongelooflijk zwembad omringd door een groot solarium, evenals een prachtige tuin.

Geef niet op terwijl u geniet van een verfrissend sap van versgeperste sinaasappels terwijl u vanaf uw terras geniet van het adembenemende uitzicht.

Als u de voorkeur geeft aan een ander type vertrouwde constructie, kunnen we herenhuizen aanbieden met gemeenschapsontwikkeling.

Daarin heb je een paddle-tennisbaan en een groot zwembad met solarium waar je kunt socializen met je buren.

Woningen in La Sabatera - Moraira, de ideale plek om het hele jaar te leven

Naast alle kenmerken van deze idyllische plek die we u al hebben verteld, heeft het een uitstekend klimaat waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt. Dat is waarom we je aanraden om onze panden in La Sabatera - Moraira te bezoeken.

Neem contact met ons op en we zullen u de eigenschappen tonen die voor u van belang zijn. Als u een eerste contact per e-mail wilt behouden, kunt u schrijven naar info@selecteer-villas.es

U kunt ook ons contactformulier op internet invullen en we zullen snel reageren.

Als u wilt, kunt u ons bezoeken in onze moderne kantoren gelegen aan de avenue van Madrid, nr. 5 van Moraira - 03724 (Alicante), waar wij u hartelijk zullen bijstaan.

Onze contactnummers zijn:

Kantoor: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel (na sluitingstijd): +34 677 197 159

Woningen in La Sabatera Moraira

Wil je een grote status, prestige verwerven en de afgunst zijn van miljoenen Spanjaarden ? Zoek uw tweede verblijf in onze eigendommen in La Sabatera Moraira en zie de dagen voorbijgaan vanuit een van de beste gebieden in de provincie Alicante.

La Sabatera is een woonwijk van Moraira waardoor u het beroemde Ampolla-strand heeft, zeer prestigieus vanwege de kwaliteitsomgeving en de Europese Blauwe Vlag-certificering , op slechts 1 kilometer afstand. Bovendien zijn de Moraira Yacht Club , het Moraira- kasteel , het kustgebied Marjal del Senillar of de haven van Moraira ook heel dichtbij.

Door in Moraira te wonen, zult u het leven met andere ogen ervaren , aangezien de mediterrane cultuur erin slaagt de zintuigen en ervaringen ten volle te vergroten , waardoor uw verblijf een avontuur wordt vol gastronomische smaken, natuurlijke landschappen en exotische stranden.

In feite zullen de meer dan 300 dagen zon per jaar u helpen om dit gebied van de Costa Blanca te blijven ontdekken, evenals zijn prachtige baaien en monumenten, aangezien ze de grote toeristische attractie van Moraira zijn. Je hoeft alleen maar een middag door te brengen met je dierbaren bij het uitkijkpunt van de Cap d'Or-toren , gelegen op een klif, om de echte betekenis van vrijheid te begrijpen.

Waarom zult u onze woningen in La Sabatera Moraira aan de Costa Blanca leuk vinden?

Investeren in onroerend goed in La Sabatera Moraira is een van de beste opties als u een onroerend goed winstgevend wilt maken en wilt genieten van een land als Spanje in het Middellandse Zeegebied.

Liever terras of solarium? Wilt u een privé- of gemeenschappelijk zwembad? Kies in ieder geval een appartement , chalet , huis , penthouse , duplex of bungalow die bij u past en geniet met uw gezin en dierbaren van de ruime interieurs die al onze woningen hebben.

Bovendien heeft de urbanisatie La Sabatera winkels, bedrijven, bars en zelfs het natuurpark Les Sorts, waarvan het gebied vol natuur is en u de aantrekkelijke orografie van de regio Marina Alta zal laten observeren.

Bij Select Villas adviseren wij u om woningen te kiezen in La Sabatera Moraira

Select Villas makelaars kunnen u advies geven over onroerend goed in La Sabatera Moraira in maximaal 6 verschillende talen . En dat is ook zo, wij zijn het meest prestigieuze makelaarskantoor in Moraira en omgeving (Benissa Costa, Benitachell…).

Ons team van 9 makelaars maakt deel uit van onze familie en wanneer u contact met ons opneemt, zullen we u als een van ons behandelen, we zullen onze uiterste best doen om aan uw behoeften te voldoen en u zult de echte waarde van nabijheid begrijpen.

Wacht niet langer om te leven zoals u echt wilt leven en ontvang waardevolle informatie over de aankoopprocedure voor een tweede verblijf in Spanje.

  • Bel ons op het telefoonnummer: +34 616 002 993
  • Stel ons al uw vragen per e-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kom ons bezoeken op onze fysieke kantoren op C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search