Eigenschappen in La Sabatera - Moraira

Bestellen op
Tonen als

Eigenschappen in La Sabatera - Moraira

Kun je je voorstellen dat je langs de kust van het strand wandelt en geniet van de golven van de zee? Vind je het leuk om op een rustige plek te wonen zonder drukte? We hebben de mooie hoek die je zoekt. Wij bieden u onze eigendommen aan in La Sabatera - Moraira.

Moraira is een droomplek gelegen aan de Costa Blanca Noord. Het is een klein stadje dat alle noodzakelijke diensten heeft om comfortabel te leven. De kustlijn combineert stranden met kleine baaien van absolute schoonheid.

In hen kunt u huur van hangmatten en parasols, waterspelen om te spelen in de zee of verschillende strandbars, waar u kunt genieten van een frisdrank of ijs.

In de baaien kunt u naast het genieten van de onovertroffen schoonheid ook watersporten beoefenen en de zeebodem observeren.

 
We hebben de beste eigenschappen in La Sabatera - Moraira

Dit zijn enkele van de redenen waarom we onze accommodaties in La Sabatera - Moraira aanbevelen.

Wij bieden u luxe villa's met een prachtig privéperceel. Daarin heb je een ongelooflijk zwembad omringd door een groot solarium, evenals een prachtige tuin.

Geef niet op terwijl u geniet van een verfrissend sap van versgeperste sinaasappels terwijl u vanaf uw terras geniet van het adembenemende uitzicht.

Als u de voorkeur geeft aan een ander type vertrouwde constructie, kunnen we herenhuizen aanbieden met gemeenschapsontwikkeling.

Daarin heb je een paddle-tennisbaan en een groot zwembad met solarium waar je kunt socializen met je buren.

Woningen in La Sabatera - Moraira, de ideale plek om het hele jaar te leven

Naast alle kenmerken van deze idyllische plek die we u al hebben verteld, heeft het een uitstekend klimaat waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt. Dat is waarom we je aanraden om onze panden in La Sabatera - Moraira te bezoeken.

Neem contact met ons op en we zullen u de eigenschappen tonen die voor u van belang zijn. Als u een eerste contact per e-mail wilt behouden, kunt u schrijven naar info@selecteer-villas.es

U kunt ook ons contactformulier op internet invullen en we zullen snel reageren.

Als u wilt, kunt u ons bezoeken in onze moderne kantoren gelegen aan de avenue van Madrid, nr. 5 van Moraira - 03724 (Alicante), waar wij u hartelijk zullen bijstaan.

Onze contactnummers zijn:

Kantoor: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel (na sluitingstijd): +34 677 197 159

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search