Huizen te koop in Cap Blanc Moraira

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Cap Blanc Moraira

Wil je in een paradijs aan de Middellandse Zee wonen? Dan moet je onze spectaculaire huizen te koop in Cap Blanc Moraira bezoeken. U zult onder de indruk zijn van de prachtige uitzichten die u kunt zien vanaf uw plot van:

  • De iconische Peñón de Ifach in Calpe en de omliggende appartemententorens
  • Het schiereiland Cap d'Or, met zijn uitkijktoren
  • Het idyllische strand van El Portet met zijn kristalheldere water en zijn gezellige Paseo Marítimo
  • De haven van Moraira

De grote schoonheid van de kustlijn van Moraira, samen met het uitstekende klimaat , hebben dit kleine vissersdorpje tot een van de meest gewilde toeristische centra aan de Middellandse Zeekust gemaakt. Moraira is erin geslaagd om toerisme perfect te combineren met traditie, met een indrukwekkend resultaat. De stedelijke omgeving van Moraira is omgeven door tal van laagbouwwoningen, met name villa's, bungalows, herenhuizen, halfvrijstaande huizen, enz., Waar de inwoners op een ontspannen manier leven en genieten van de zee en de natuur zonder af te zien van de noodzakelijke diensten om leef met comfort.

Dankzij de gemakkelijke toegang tot het centrum van de stad hebben ze allerlei soorten winkels, supermarkten, winkelcentra, uitgaansgelegenheden, restaurants, bars, cafés met zonnige terrassen en uitzicht op zee, een gezondheidscentrum, apotheken, enz.

Onze huizen te koop in Cap Blanc Moraira, een luxe tijdloze plek omringd door de Middellandse Zee

Het hebben van een traditioneel huis, typisch voor de Costa Blanca, naast de Middellandse Zee is de beste manier om de verbinding te verbreken en niet het verstrijken van de tijd te beschuldigen. Als je passie is om midden in de natuur te leven in een regio waar de zon altijd schijnt, dan zijn onze huizen te koop in Cap Blanc Moraira de perfecte plek.

Bij SELECT VILLAS bieden we u luxe villa's in Moraira , waarvan vele in Cap Blanc, hoewel we ook eigendommen hebben in Pla del Mar, Benimeit, Arnella, El Alcázar, Paichi, Sol Park, La Sabatera, El Bosque, Moravit, El Tesoro, enz.

Onze woningen zijn gebouwd met de beste kwaliteitsmaterialen in de huidige markt. Ze bevinden zich op grote percelen die zijn versierd met prachtige mediterrane tuinen en uitgestrekte solariumgebieden waarvan u op elk moment van het jaar kunt profiteren, aangezien de zon in Moraira meer dan 300 dagen schijnt. Het zwembad is een fundamenteel element in onze villa's. Kun je je voorstellen dat je een verfrissende duik neemt terwijl je het intense blauw van de Middellandse Zee observeert? U hoeft zich geen zorgen te maken over de verzorging van uw tuin of het onderhoud van uw zwembad. Indien u dat wenst, kunnen we bij SELECT VILLAS personeel ter beschikking stellen dat belast is met het uitvoeren van deze taken, aangezien we een portfolio van vertrouwde professionals hebben die zorgen voor de zorg en het onderhoud van uw tuin, uw zwembad en uw huis.

Mis deze kans niet om te investeren in huizen te koop in Cap Blanc Moraira, de beste manier om van uw geld te profiteren

Het beste rendement dat u voor uw geld kunt vragen, is het geluk van uw gezin. In onze huizen te koop in Cap Blanc Moraira vindt u die idyllische ruimte die u altijd al wilde hebben en bovendien in een van de gebieden met de hoogste vraag naar onroerend goed aan de Costa Blanca.

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen dat op onze website verschijnt of door te bellen naar: +34966490861 | +34616002993.

Onze kantoren zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search