Huizen te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Bent u op zoek naar huizen te koop in Cumbre del Sol Benitachell? SELECT VILLAS biedt u een interessante selectie van woningen aan. U vindt zeker het huis van uw dromen. Gelegen op een bevoorrechte plaats in de regio Marina Alta, vinden we de urbanisatie Cumbre del Sol. In deze idyllische urbanisatie genieten veel van de woningen van een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee, omdat ze gelegen zijn op een ruige, ruige kustlijn met kliffen tot 100 meter boven de zeespiegel.

De stralende zon die het hele jaar door schijnt in dit deel van de noordelijke Costa Blanca stelt u in staat om op elk gewenst moment te genieten van activiteiten in de buitenlucht. Als u een natuurliefhebber bent, nodigen wij u uit om de wandelroutes te verkennen die u perfect bewegwijzerd vindt en die u naar de belangrijkste baaien in de omgeving brengen: Cala Llebeig, Cala dels Testos en Cala Moraig, die ook met de auto te bereiken zijn. Deze paradijselijke baaien tussen de kliffen, met kiezelstranden en transparant water waar geen gebouwen in de eerste lijn zijn, zijn perfect om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van een speciale hoek.

In onze huizen te koop in Cumbre del Sol Benitachell vindt u de ideale schuilplaats om te ontspannen aan zee

Naast het aanbieden van huizen te koop in Cumbre del Sol Benitachell en in residentiële gebieden met een grote vraag naar onroerend goed zoals Montecala, Panorama, Kalmias... bieden wij u ook woningen aan in Benitachell op andere luxe urbanisaties zoals Los Molinos en Les Fonts.

In onze fantastische moderne designvilla's met overlopende of oneindige zwembaden heeft u een bevoorrecht uitzicht op de zee en de Peñon de Ifach. Ze zijn gebouwd met luxe materialen en bieden u een elegant en toch comfortabel huis waar u het hele jaar door comfortabel zult wonen.  Deze spectaculaire woningen hebben grote terrassen waar u kunt zonnen, genieten van het uitzicht of aangename avonden doorbrengen in het gezelschap van uw vrienden. Hun kamers zijn breed en zeer lichtgevend, aangezien de zon in al deze woningen wordt ontvangen door de immense ramen of de glazen wanden van hun gevels. De moderne ontwerpen van de keukens bevatten apparaten van de laatste generatie die uw huishoudelijke taken zullen vergemakkelijken.

We hebben ook prestigieuze villa's met elegante en meer traditionele ontwerpen, maar gebouwd met de beste materialen op de markt. De woningen, die zich in een prestigieus gebied bevinden, hebben dubbele beglazing op de ramen, ingebouwde kasten, airconditioning, enz. 

 
In SELECT VILLAS informeren wij u graag uitgebreid over onze huizen te koop in Cumbre del Sol Benitachell

Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over onze luxe huizen te koop in Cumbre del Sol Benitachell, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Onze makelaars, die alle talen die op de website vermeld staan vloeiend beheersen, zullen u vriendelijk tegemoet komen en alle vragen die u heeft over de aankoop van een huis aan de Costa Blanca oplossen.

Volg ons in de sociale netwerken en u zult ons werksysteem, de meningen van onze klanten of de adviezen die wij publiceren beter kennen om uw verhuizing naar Spanje comfortabel en gemakkelijk te maken.

Neem contact met ons op en kies de manier die voor u het meest comfortabel is:

  • Vul het contactformulier op onze website in
  • Bel de telefoons: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Bezoek ons op Avda. de Madrid, 5- 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search