Huizen te koop in Les Fonts Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Les Fonts Benitachell

Wilt u ontspannen wonen in een prachtige woonwijk midden in de mediterrane natuur? Bezoek dan zeker onze huizen te koop in Les Fonts Benitachell. Gelegen aan de Costa Blanca Noord en grenzend aan de populaire steden Jávea en Teulada, vinden we Benitachell , een kleine stad met minder dan 5.000 inwoners en een prachtige agrarische vallei.

Deze prachtige stad heeft een indrukwekkende uitgang naar de zee waar de kust is gebroken en vol kliffen, sommige tot wel 100 meter hoog. U krijgt de gelegenheid om een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee te observeren. Het heeft ook prachtige baaien, vrijwel zonder gebouwen, die tussen kliffen liggen en die u met de auto of wandelend kunt bereiken. U zult genieten van het kristalheldere en warme water van deze aantrekkelijke zand- en kiezelstranden die populair zijn om te duiken en toegang tot de vele grotten en grotten in dit deel van de Spaanse kust.

De urbanisatie Les Fonts is omgeven door landbouwgrond en heeft de aantrekkingskracht op slechts een paar minuten van de Jávea Golf Club . Het is een ideaal gebied om ontspannen te leven en te genieten van de natuur, de felle mediterrane zon en golf. In de afgelopen jaren heeft een groot aantal inwoners uit het Verenigd Koninkrijk zich op deze landelijke plek gevestigd , die in deze prachtige hoek van de Costa Blanca de perfecte plek hebben gevonden om hun pensioen door te brengen.

In onze huizen te koop in Les Fonts Benitachell leidt u de idyllische levensstijl die u altijd al wilde hebben

SELECT VILLAS biedt u zonnige huizen te koop in Les Fonts Benitachell, gebouwd met een charmant traditioneel ontwerp . De huizen, die een prachtig panoramisch uitzicht over de vallei hebben , zijn gebouwd met eersteklas materialen en de perfecte details van hun afwerking zullen u betoveren. De gevels, typisch voor de gebouwen in de omgeving, worden gekenmerkt door de uitstekende combinatie van de volgende architectonische elementen:

  • Balustrades op terrassen en trappen
  • Kunststenen plinten
  • Mooie compositie met verschillende volumes
  • Okerkleurige of roodachtige daken
  • Artistieke roosters op de ramen die de gevel verfraaien en de veiligheid van de woning vergroten

De chalets zijn erg licht en hebben ruime kamers . Ze hebben ingebouwde kleerkasten in de slaapkamers, een open haard in de woonkamer, een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur, etc. Het perceel heeft een prachtig zwembad omgeven door grote solariumruimtes waar je heerlijk kunt ontspannen.

Als u wilt uitrusten aan de Costa Blanca, vraag ons dan naar de huizen te koop in Les Fonts Benitachell

Neem contact op met SELECT VILLAS als u op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te ontspannen aan de Costa Blanca. Onze huizen te koop in Les Fonts Benitachel zijn perfect om een gezonde levensstijl te leiden.

Onze makelaars helpen u graag met het spreken van uw taal, aangezien we bij SELECT VILLAS vloeiend Engels, Spaans, Frans, Duits, Nederlands en Russisch spreken. U zult snel onze professionaliteit en ervaring in de Spaanse vastgoedsector zien. Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die voor u het meest comfortabel is:

  • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoons: +34966490861 | +34616002993
  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search