Huizen te koop in Montecala Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Montecala Benitachell

Wilt u in een natuurlijke omgeving leven en genieten van een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee? Bezoek onze huizen te koop in Montecala Benitachell en u vindt de plek waar u altijd al van gedroomd heeft om te wonen.

Benitachell is een klein plattelandsdorpje gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, in een gebied van heuvels en weelderige mediterrane vegetatie. In de afgelopen decennia heeft een belangrijk aantal Britse inwoners zich in de omgeving gevestigd vanwege

  • De grote schoonheid van het natuurlandschap
  • Het unieke mediterrane klimaat, het hele jaar door zonnig
  • Het gemak van toegang tot alle diensten in Benitachell, Javea of Teulada

Het heeft nauwelijks twee kilometer kustlijn, die wordt gekenmerkt door prachtige kliffen van waaruit er een ongeëvenaard uitzicht op de zee is en waartussen zich kleine grindbaaitjes en transparante wateren bevinden. Sommige kunnen met de auto worden bereikt, maar we raden u aan om ze te bezoeken op de wandelroutes die perfect bewegwijzerd zijn. U zult een idyllisch landschap ontdekken, bijna zonder gebouwen, waar u graag luistert naar het geluid van de zeegolven op zonnige herfstmorgen. Onder de belangrijkste baaien raden wij u aan de Cala del Moraig baai en de fascinerende Cova dels Arcs te bezoeken, een grot die bestaat uit verschillende kamers waar u graag op de foto gaat om deze fantastische plek te delen met uw vrienden van de sociale netwerken.

Huizen te koop in Montecala Benitachell, een paradijs om te genieten van de zon en het prachtige uitzicht op zee

Onze huizen te koop in Montecala Benitachell zijn gelegen in het prestigieuze gebied van Cumbres del Sol, een elite urbanisatie gelegen op indrukwekkende kliffen. In SELECT VILLAS bieden wij u prachtige appartementen aan van waaruit u een indrukwekkend uitzicht heeft op de Middellandse Zee of de vallei en de bergen.

Het is de perfecte plek om het hele jaar door te wonen of om te genieten van een vakantie omgeven door de natuur en los te komen van het stressvolle dagelijkse leven. De huizen zijn gebouwd met een typisch traditioneel ontwerp, waarbij verschillende architectonische elementen zijn gecombineerd om een fantastisch eindresultaat te bereiken. U zult genieten van de stijl van hun veranda's met bogen en houten balken, hun artistieke vensterbanken, hun grote zonnige terrassen, hun rustieke gevels ...

Wij bieden u twee of drie slaapkamerappartementen aan, volledig gemeubileerd, gelegen in een privé-toegangszone, waar u een indrukwekkend gemeenschappelijk overloopzwembad heeft van waaruit u de onmetelijkheid van de zee kunt waarderen. U zult verrast zijn door de gemakkelijke en snelle toegang die Montecala heeft tot het strand en tot de recreatieve en commerciële ruimte.

 
In onze sectie van Video Tour 360º vindt u een aantal van onze huizen te koop in Montecala Benitachell

Wij nodigen u uit om het gedeelte van onze website Video Tour 360º te bezoeken waar u een interessante virtuele tour kunt maken van een aantal van onze huizen te koop in Montecala Benitachell en andere eigendommen gelegen in Cumbres del Sol, Calpe, Benissa, Benitachell, Moraira, enz.

U zult het erg handig vinden om een virtuele tour te maken door de verschillende kamers van onze huizen aan de noordelijke Costa Blanca vanaf uw huis, duizenden kilometers verderop. Indien u hierover meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

  • Vul het formulier in dat op het web verschijnt
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Bezoek ons op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search