Huizen te koop in Moravit Moraira

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Moravit Moraira

SELECT VILLAS biedt u charmante huizen te koop aan in Moravit Moraira, omgeven door weelderige mediterrane tuinen en een zwembad waar u in contact met de natuur zult leven zonder dat u uw eigendom hoeft te verlaten.

Als u wenst te verhuizen naar de noordelijke Costa Blanca, op een plek waar u op een ontspannen manier kunt wonen en zonder de drukte van grote steden, dan nodigen wij u uit om Moraira te bezoeken. Moravit is een van de vele urbanisaties van villa's en herenhuizen die rond het stadscentrum zijn gebouwd. Hoewel u in deze zonnige urbanisatie supermarkten, winkels en restaurants kunt vinden, is het belangrijk om de nadruk te leggen op de gemakkelijke en comfortabele toegang tot het dorp waar u alle diensten die een stad te bieden heeft:

  • supermarkten, winkelcentra, diverse winkels
  • restaurants, bars, cafetaria's met zonnige terrassen 
  • gezondheidscentrum, apotheken, kantoren van particuliere medische specialisten
  • vrijetijdsgebouwen, discomuziek, live muziek, pubs, enz.

Het is ook zeer dicht bij de emblematische baai van L'Andragó, een kleine baai van grote schoonheid, ideaal om in het kristalheldere water te duiken en de rotsachtige en zanderige zeebodem te ontdekken waar u zilverachtige vissen vindt. Het is de perfecte plek voor u om comfortabele kleren aan te trekken en te gaan wandelen in deze prachtige kustlijn die wordt gekenmerkt door zijn kleine en gevarieerde kliffen, zoals Punta Estrella, Cap Blanc, La Cala, ...


In onze spectaculaire huizen te koop in Moravit Moraira heeft u alle comfort om het hele jaar door aan zee te wonen

In SELECT VILLAS zijn we gespecialiseerd in de huizen die te koop zijn in Moravit Moraira, evenals in de rest van de urbanisaties in de omgeving. Onze woningen aan de noordelijke Costa Blanca worden gekenmerkt door hun prachtige traditionele inrichting en worden omringd door prachtige tuinen waar u het grootste deel van het jaar kunt genieten van de prachtige zon.

Wij nodigen u uit om ons gedeelte van de woningen te bezoeken met een 360º videotour waar u een gevarieerde selectie van exclusieve woningen met een modern of traditioneel design vindt, gelegen in de belangrijkste gebieden van de noordelijke Costa Blanca. Naast woningen in Moravit, bieden wij u ook woningen in andere urbanisaties in Moraira, evenals in Benitachell, Calpe, Benissa Costa, ...

Het virtuele bezoek stelt u in staat om comfortabel de woning te bezichtigen zonder dat u naar de locatie hoeft te reizen. U kunt het huis op elk moment van de dag en zo vaak als u wilt bezoeken. Stel u voor dat u duizenden kilometers verderop, door middel van het virtuele bezoek aan een villa, het idyllische uitzicht op de Middellandse Zee overziet waarvan u kunt genieten vanaf het terras van uw nieuwe huis aan de Costa Blanca.

Neem contact op met SELECT VILLAS en wij bieden u een interessante selectie van charmante huizen te koop aan in Moravit Moraira

Als u op zoek bent naar huizen te koop in Moravit Moraira, in SELECT VILLAS helpen we u graag bij het vinden van het huis dat u met uw gezin wilt bewonen. Wij hebben een lange professionele ervaring in de internationale vastgoedmarkt en onze agenten zijn experts in het beheer van alle procedures met betrekking tot de aankoop van een woning in Spanje.

Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es of vul het contactformulier op onze website in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +34 966 490 861 |+34 616 002 993.

Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. de Madrid,5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search