Huizen te koop in Moravit Moraira

Zeezicht

Luxe nieuwbouw op fantastische locatie
Moraira · Moravit

1.450.000 €
M2 323m2 M2 940m2 camas4 baños4 M2
Ref: 03233M

Te koop in Moravit, Moraira . Het mini-urbanisatieproject is een ontwikkeling van slechts 5 luxe villa's met...


Zeezicht

Mooie, volledig hervormde villa met zeezicht
Moraira · Moravit

1.200.000 €
M2 400m2 M2 820m2 camas4 baños4 M2
Ref: 03210M

Gelegen op de derde lijn van de zee in Moravit, Moraira , op enkele minuten van alle voorzieningen en stranden van...


Exclusief
360 video Tour

Prachtige grote villa
Moraira · Moravit

950.000 €
M2 331m2 M2 1.650m2 camas6 baños6 M2
Ref: 03241M

Te koop in Moravit, Moraira is deze prachtige villa met zes slaapkamers gebouwd over 2 verdiepingen en gelegen op...


Prachtige villa met unieke kenmerken
Moraira · Moravit

600.000 €
M2 200m2 M2 860m2 camas4 baños2 M2
Ref: 02698M

Een geweldige kans om een uitstekende villa met vier slaapkamers te kopen op een vlak perceel in de zeer gewilde...

Zoek eigendommen

Huizen te koop in Moravit Moraira

SELECT VILLAS biedt u charmante huizen te koop aan in Moravit Moraira, omgeven door weelderige mediterrane tuinen en een zwembad waar u in contact met de natuur zult leven zonder dat u uw eigendom hoeft te verlaten.

Als u wenst te verhuizen naar de noordelijke Costa Blanca, op een plek waar u op een ontspannen manier kunt wonen en zonder de drukte van grote steden, dan nodigen wij u uit om Moraira te bezoeken. Moravit is een van de vele urbanisaties van villa's en herenhuizen die rond het stadscentrum zijn gebouwd. Hoewel u in deze zonnige urbanisatie supermarkten, winkels en restaurants kunt vinden, is het belangrijk om de nadruk te leggen op de gemakkelijke en comfortabele toegang tot het dorp waar u alle diensten die een stad te bieden heeft:

  • supermarkten, winkelcentra, diverse winkels
  • restaurants, bars, cafetaria's met zonnige terrassen 
  • gezondheidscentrum, apotheken, kantoren van particuliere medische specialisten
  • vrijetijdsgebouwen, discomuziek, live muziek, pubs, enz.

Het is ook zeer dicht bij de emblematische baai van L'Andragó, een kleine baai van grote schoonheid, ideaal om in het kristalheldere water te duiken en de rotsachtige en zanderige zeebodem te ontdekken waar u zilverachtige vissen vindt. Het is de perfecte plek voor u om comfortabele kleren aan te trekken en te gaan wandelen in deze prachtige kustlijn die wordt gekenmerkt door zijn kleine en gevarieerde kliffen, zoals Punta Estrella, Cap Blanc, La Cala, ...


In onze spectaculaire huizen te koop in Moravit Moraira heeft u alle comfort om het hele jaar door aan zee te wonen

In SELECT VILLAS zijn we gespecialiseerd in de huizen die te koop zijn in Moravit Moraira, evenals in de rest van de urbanisaties in de omgeving. Onze woningen aan de noordelijke Costa Blanca worden gekenmerkt door hun prachtige traditionele inrichting en worden omringd door prachtige tuinen waar u het grootste deel van het jaar kunt genieten van de prachtige zon.

Wij nodigen u uit om ons gedeelte van de woningen te bezoeken met een 360º videotour waar u een gevarieerde selectie van exclusieve woningen met een modern of traditioneel design vindt, gelegen in de belangrijkste gebieden van de noordelijke Costa Blanca. Naast woningen in Moravit, bieden wij u ook woningen in andere urbanisaties in Moraira, evenals in Benitachell, Calpe, Benissa Costa, ...

Het virtuele bezoek stelt u in staat om comfortabel de woning te bezichtigen zonder dat u naar de locatie hoeft te reizen. U kunt het huis op elk moment van de dag en zo vaak als u wilt bezoeken. Stel u voor dat u duizenden kilometers verderop, door middel van het virtuele bezoek aan een villa, het idyllische uitzicht op de Middellandse Zee overziet waarvan u kunt genieten vanaf het terras van uw nieuwe huis aan de Costa Blanca.

Neem contact op met SELECT VILLAS en wij bieden u een interessante selectie van charmante huizen te koop aan in Moravit Moraira

Als u op zoek bent naar huizen te koop in Moravit Moraira, in SELECT VILLAS helpen we u graag bij het vinden van het huis dat u met uw gezin wilt bewonen. Wij hebben een lange professionele ervaring in de internationale vastgoedmarkt en onze agenten zijn experts in het beheer van alle procedures met betrekking tot de aankoop van een woning in Spanje.

Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es of vul het contactformulier op onze website in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook bellen op +34 966 490 861 |+34 616 002 993.

Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. de Madrid,5 - 03724 Moraira (Alicante).

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS