Javea huizen te koop

Bestellen op
Tonen als

Javea huizen te koop

Verlang je ernaar om op een van de meest prominente bestemmingen in Alicante te verblijven? SELECT VILLAS biedt u exclusieve en luxueuze Javea-huizen te koop aan die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten. Met ons brede aanbod aan woningen heeft u de mogelijkheid om in een luxe residentie te wonen en op een geweldige locatie aan de Costa Blanca, een van de meest erkende gebieden van Spanje. Het leven in het paradijs ervaren is nog nooit zo gemakkelijk geweest als je in Jávea woont, aangezien je in deze kustplaats kunt genieten van een uitzonderlijk microklimaat met 320 zonnige dagen per jaar, aangename temperaturen, milde winters en weinig regenval. Op iets meer dan 80 kilometer van Alicante biedt deze mediterrane gemeente een unieke ervaring door middel van lokale festiviteiten waar u de cultuur, gastronomie en de unieke sfeer die tijdens deze feesten wordt ingeademd zult waarderen. Ook als je een passie hebt voor de Middellandse Zee, zijn de stranden van Jávea een cruciale factor om rekening mee te houden bij het kopen van een huis. De kust van Jávea is een van de mooiste van Spanje en zal u op een onvergelijkbare manier boeien, met zijn baaien omgeven door overvloedige vegetatie, kalm en warm water, zijn diensten en strandbars en de kwaliteit van het zand. Aan de andere kant is het ook een echte aanrader:

  • Verwen uzelf met typische gerechten in lokale restaurants en bars
  • Speel golf op de prestigieuze golfbaan
  • Dompel jezelf onder in de natuur van het natuurpark Granadella, een van de belangrijkste in de Valenciaanse Gemeenschap.

Als u op zoek bent naar de meest exclusieve levensstijl in Alicante, vindt u in Javea huizen te koop of nieuwbouw en op een steenworp afstand van de zee

Ervaar het plezier van het wonen in Jávea eersteklas huizen te koop dankzij onze uitgebreide en luxe catalogus. Wonen in een indrukwekkende woning gelegen in een premium urbanisatie? Bezoek huizen te koop in Javea om te gaan leven zoals u verdient. Onze design-, nieuwbouw- en luxe villa's zijn ontworpen om een warme omgeving te bieden in de winter en verfrissend in de zomer. Dankzij de grote ramen met dubbele beglazing die thermisch comfort vergemakkelijken en de airconditioningsystemen wordt een perfecte stabiliteit bereikt. Daarnaast hebben onze nieuw gebouwde villa's te koop:

  • Bevoorrechte posities: naast de bergen, met uitzicht op zee, dicht bij het strand...
  • Prive-zwembaden, sauna's, barbecue, solarium, zomerkeuken, terrassen, grote tuinen...
  • Van twee tot tien slaapkamers in één woning: ideaal voor families of individuen.
  • LED verlichting
 

We bieden u verschillende opties om luxe Javea-huizen te koop te kopen

SELECT VILLAS heeft veel Europese mensen geholpen om lichte, particuliere en bevoorrechte huizen in Javea te koop te kopen. Gelegen in het hart van Moraira, staat ons team van professionals, hoog opgeleid en met een uitzonderlijke menselijke benadering, klaar om uw grootste droom te vervullen. Profiteer deze zomer van uw vakantie in een van onze exclusieve eigendommen in Jávea.
  • Telefoon: (+34) 966 490 861
  • Mobiel: (+34) 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantooradres: Avenida de Madrid 5, 03724, Moraira, Alicante,
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search