Koopwoningen in Kalmias Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Koopwoningen in Kalmias Benitachell

U zult gefascineerd zijn wanneer u geniet van het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee dat te zien is vanuit onze huizen in de urbanisatie Cumbre del Sol. Bij SELECT VILLAS hebben we een onovertroffen aanbod van onroerend goed te koop in Kalmias Benitachell, een van de meest prestigieuze woonwijken in dit deel van de Costa Blanca Noord.

Deze luxe woonwijk van geïsoleerde eengezinswoningen, meestal traditioneel van stijl, is gelegen in het hart van de urbanisatie Cumbre del Sol. De huizen hebben een prachtig uitzicht op de zee, Moraira, Calpe, de Peñón de Ifach ... waar je ook 's nachts van kunt genieten als je de verlichting van deze plaatsen observeert. Het heeft een groen recreatiegebied met jeu de boules-banen waar u graag gezellig samen bent met uw buren, genietend van de zon en de uitstekende lentetemperaturen in Benitachell . Het is ook de perfecte plek om te gaan wandelen en de mooie hoekjes van dit deel van de kust te ontdekken, zoals Cala LLebeig met zijn heldere water of Cala Moraig, dat tussen kliffen ligt en ook met de auto te bereiken is. Je zult verrast zijn door deze interessante plek waar duikers en snorkelaars elkaar ontmoeten om de aantrekkelijke onderwatergrotten en grotten te bezoeken. Je wordt het vast en zeker niet moe om foto's te maken om ze met je vrienden op sociale netwerken te delen.

Onze zonnige eigendommen te koop in Kalmias Benitachell, de perfecte plek om los te koppelen aan zee

Naast het fantastische uitzicht dat kan worden gezien vanaf onze eigendommen te koop in Kalmias Benitachell, zult u gefascineerd zijn door de nabijheid van de huizen tot het strand en het commerciële en recreatiegebied waar u restaurants, gevarieerde winkels, pubs, cafés vindt. , ...

We hebben luxe huizen met een of meer verdiepingen die op vlakke percelen liggen, waar we een prachtig zwembad vinden omgeven door solariumgebieden . Hoewel de prachtige tuinen u weinig tijd in beslag zullen nemen, kunnen wij u desgewenst vertrouwd personeel bieden dat zorgt voor het onderhoud van zowel uw zwembad als uw tuin.

In Benitachell bieden we u ook huizen in moderne stijl aan die zich in andere bevoorrechte woonwijken van de urbanisatie Cumbres del Sol bevinden. Ze vallen op door hun grote glasvlakken op de gevels waardoor je het landschap overal in huis kunt observeren. Ze hebben een uitstekende thermische en akoestische isolatie die een totaal comfort in huis mogelijk maakt.

Geniet met de 360º videotour die we u aanbieden van de eigendommen te koop in Kalmias Benitachell

Nu heb je de mogelijkheid om een exclusieve 360º videotour te maken door enkele van onze eigendommen te koop in Kalmias Benitachell. Met onze videotour kunt u het huis vrijwel zo vaak bezoeken als u wilt en op het tijdstip dat u het prettigst vindt. We hebben deze service beschikbaar voor woningen gelegen in verschillende woonwijken van de urbanisatie Cumbre del Sol, evenals in toeristische steden aan de Costa Blanca Noord:

  • Moraira
  • Benitachell
  • Calpe
  • Benissa
  • enz.

Als u meer informatie nodig heeft, horen wij dat graag van u. We wachten op je bij:

  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante)
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoons: +34966490861 | +34616002993
  • Vul dan het contactformulier op onze website in

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search