Kopersgids

Wilt u een luxe woning kopen in Costa Blanca?

De structuur van de onroerendgoedmarkt in Moraira kan zowel verwarrend als frustrerend zijn zonder de hulp van een beetje lokale kennis en begeleiding. Ons deskundig adviesteam zal u begeleiden tijdens het hele proces van het kopen van een luxe woning aan de Costa Blanca, zodat u verzekerd bent van een stressvrij en plezierig verblijf.

Het is normaal dat onroerend goed te koop in Moraira en het algemene gebied op een ‘multi-agent’ basis wordt verkocht. Dit betekent dat het merendeel van het onroerend goed officieel wordt genoteerd bij minimaal drie of vier verschillende makelaars. Met Oyster Villas kunt u er echter zeker van zijn dat we directe overeenkomsten hebben met onze verkopers en dat ten minste één lid van ons team de accommodatie heeft bezocht. Oyster Villas werkt er hard aan om goede relaties met verkopers op te bouwen en daarom zult u zien dat veel eigendommen op onze website ´exclusief ´ voor ons zijn, wat betekent dat er geen andere makelaars reclame maken voor het onroerend goed en dat alle bezichtigingsafspraken voor het onroerend goed via ons worden geregeld. Een klein beetje advies:

a) Negeer agenten die werken vanaf websites die niet duidelijk de namen van de eigenaren, het adres van het winkelkantoor, vaste telefoonnummers en hun bedrijfsregistratienummer (NIF.) vermelden.

b) Selecteer slechts één gevestigde makelaar die gespecialiseerd is in het door u gekozen geografische gebied, die een uitgebreid pakket van begeleiding en ondersteuning biedt en die, indien nodig, bereid is om verder te kijken dan hun eigen onroerendgoedlijst en samen te werken met andere gerespecteerde lokale agenten om uw locatie te vinden. ideaal bezit.

Bij Oyster Villas is onze typische kopersklant van een zakelijke of professionele achtergrond, met slechts een beperkte hoeveelheid tijd om opzij te zetten om het proces van zoeken en kopen van hun perfecte woning voort te zetten, tegen de juiste prijs. Bij Oyster Villas krijgen vastgoedzoekers de volledige persoonlijke aandacht van het personeel van de klantendienst en onze gecombineerde middelen, lokale kennis en zorg zullen zich inzetten om uw ideale aankoop van onroerend goed te realiseren.


Onze service voor het kopen van een luxe woning in Costa Blanca zal omvatten

  •     Helpen u bij het 'uitkiezen' van uw persoonlijke kijkportfolio.

  •     U helpen bij het plannen van uw kijkbezoek en het plannen van uw kijkroute.

  •     Om u een oriëntatietour langs de verschillende woonwijken te geven.

  •     Begeleid en adviseer u tijdens het bekijken van onroerend goed.

  •     Help mee te onderhandelen over een koopaanbieding.

  •     Beveel lokale banken, valuta-uitwisselingsspecialisten, advocaten, architecten, bouwers enz. Aan die uw taal sprekene.

  •     Beveel lokale artsen, tandartsen en alle andere professionals en vakmensen.

  •     Blijf beschikbaar om u te begeleiden, te adviseren en bij te staan tijdens de gehele aankoopprocedure en nog veel meer.Koopprocedure

Nadat u uw woning heeft gekozen en we een koopprijs hebben afgesproken, dient u een aanbetaling van € 5.000 te betalen. Op dit punt is de verkoper verplicht om het eigendom van de markt te verwijderen en alle agenten die het onroerend goed in de handel brengen moeten het intrekken. De aankoopprijs is nu vastgesteld op het overeengekomen niveau.

De koper zal nu een lokale advocaat instrueren om alle juridische onderzoeken en financiële controles uit te voeren en (indien nodig) een hypotheekaanvraag in te dienen. De juridische zoekopdrachten duren normaal gesproken 2-3 weken.

In dit stadium worden conceptcontracten opgesteld en overeengekomen, samen met een wederzijds overeengekomen opleveringsdatum; er kan op dit moment ook een inhoudsinventaris worden opgesteld en overeengekomen. De eerste aanbetaling moet nu worden opgemaakt tot 10% van de aankoopprijs en worden betaald aan de verkoper. Beide partijen zijn nu toegewijd aan de overeenkomst en, tenzij er een vorm van niet-openbaarmaking of onjuiste voorstelling van zaken is, zal het onvermogen om door te gaan tot de voltooiing ervan resulteren in het inleveren van de 10% door de koper, of de betaling aan de koper door de verkoper van 20% (aanbetaling van 10% x2).

De voltooiing vindt plaats op het plaatselijke notariskantoor op de afgesproken datum. De eigendomsbewijzen worden bijgewerkt om rekening te houden met eventuele bouwwijzigingen of toevoegingen. Alle contracten worden gecontroleerd door de notaris (de door de overheid aangestelde juridisch medewerker), tot zijn tevredenheid gewijzigd, en aan u toegelicht in uw voorkeurstaal. Uw aangewezen advocaat heeft de overdracht van alle nutsvoorzieningen op uw naam geregeld, vanaf deze datum. Het eindsaldo wordt betaald aan de verkoper, alle sleutels enz. Overhandigd; je bent nu de trotse bezitter van je huis in Spanje!


Whatsapp
ONLINE VIEWINGS