Luxe appartementen te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Luxe appartementen te koop in Benitachell

De noordelijke Costa Blanca wordt gekenmerkt door een prachtige kustlijn van stranden die verweven zijn met majestueuze kliffen van waaruit u een panoramisch uitzicht heeft op de Middellandse Zee. SELECT VILLAS wil u een selectie van luxe appartementen te koop aanbieden in Benitachell, een droomplek om te genieten van de natuur.

Benitachell is een kleine traditionele Spaanse stad gelegen in de Marina Alta regio, aan de noordelijke Costa Blanca. Het grenst aan de toeristische steden Jávea en Teulada. Het heeft een paar kilometer kustlijn, die wordt gekenmerkt door zijn extreme schoonheid. We vinden er aantrekkelijke grotten en grotten, waarvan vele met een exclusieve toegang vanaf de zee. Het is de ideale plek voor liefhebbers van watersport: als u gaat duiken of snorkelen, zult u deze prachtige zeebodems met hun scholen kleine visjes graag ontdekken.

Er zijn ook kleine grindbaaien en zeer transparante wateren die u kunt bereiken door het volgen van idyllische wandelroutes. U zult het heerlijk vinden om foto's van deze prachtige hoek van de Middellandse Zee te delen met uw vrienden van de sociale netwerken. Deze baaien zonder gebouwen en tussen de kliffen zijn perfect om te ontspannen terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee. Elk moment van het jaar is geschikt voor een wandeling langs de kust en het krijgen van een kleurtje, want de zon schijnt in Benitachell meer dan 280 dagen per jaar. De drie belangrijkste baaien in Benitachell zijn:

  • Moraig
  • Llebeig
  • Cala dels Testos

Luxe appartementen te koop in Benitachell, een droomhoekje aan de noordelijke Costa Blanca

SELECT VILLAS biedt u een interessante selectie van luxe appartementen te koop aan in Benitachell, gelegen in exclusieve woonwijken met uitzicht op zee. Onze appartementen in Benitachell zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit. Ze hebben lichte kamers die indruk op u zullen maken. Vanaf hun ruime terrassen geniet u van een spectaculair uitzicht op de zee. Kunt u zich voorstellen dat u op het terras van uw nieuwe appartement geniet van een leuke avond met uw vrienden? De inrichting van onze woningen is modern en elegant. De prachtige keuken is uitgerust met geïntegreerde apparatuur en zeer modern meubilair.

Natuurlijk heeft u in de gemeenschapsontwikkeling een indrukwekkend zwembad, omgeven door een groot solarium. U zult het heerlijk vinden om te socialiseren met uw nieuwe buren terwijl u zich ontspant in de zon. Het heeft ook een prachtige tuin, ideaal voor de jongste leden van het gezin om te spelen, een sociale club en een parkeerplaats.

Wij bieden u nieuw gebouwde of doorverkoop appartementen met twee of drie slaapkamers om uit te kiezen, afhankelijk van uw behoeften.

Bezoek onze luxe appartementen te koop in Benitachell en u verblijft in de Costa Blanca.

Wacht niet langer en neem contact op met SELECT VILLAS om onze luxe appartementen te koop in Benitachell te bezoeken. Onze makelaars spreken uw taal vloeiend en zullen alle details met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje uitleggen. Wij zijn experts in het kopen en verkopen van onroerend goed aan de Costa Blanca. U zult genieten van onze persoonlijke en professionele aandacht.

Neem contact met ons op door het formulier op de website in te vullen of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es.

Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. de Madrid, 5- 03724 Moraira (Alicante.

Telefoon: +34 966 490 861 |+34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search