Luxe villas te koop in Benissa Costa Spanje

Zeezicht

Stunning Front Line, Nieuwbouw Villa
Benissa Costa · Les Basetes

2.890.000 €
M2 520m2 M2 1.314m2 camas5 baños6 M2
Ref: 02181B

Nieuwbouw, moderne villa te koop in Les Basetes, Benissa Costa. Dit prachtige, vijf slaapkamers, zes badkamers villa...


Zeezicht

Fantastische nieuwbouwvilla met uitzicht op zee
Benissa Costa

1.995.000 €
M2 430m2 M2 1.292m2 camas4 baños4 M2
Ref: 03088M

Dit is een fantastisch nieuwbouwproject te koop, ideaal gelegen in het gewilde gebied van Punta Estrella, Benissa...

Zoek eigendommen

Luxe villas te koop in Benissa Costa Spanje

Als u op zoek bent naar een bijzondere plek om te wonen aan de noordelijke Costa Blanca in Benissa Costa combineert u de luxe van haar prachtige eigendommen met de exclusieve natuurlijke schoonheid van dit paradijs. SELECT VILLAS biedt u een interessante selectie van luxe villa's te koop aan in Benissa Costa Spanje, een bevoorrechte plek om het hele jaar door te wonen of om lange tijd te ontspannen.

Gelegen in de regio Marina Alta, heeft Benissa Costa vier kilometer spectaculaire kustlijn, waar magische klifgroeven zich vermengen met mediterrane dennenbossen. Met een bevolking van ongeveer 10.000 inwoners is bijna de helft afkomstig uit andere Noord-Europese landen zoals Duitsland of het Verenigd Koninkrijk. Zij hebben deze pittoreske hoek van de Middellandse Zee uitgekozen voor haar

  • grote natuurlijke schoonheid: steile, lommerrijke dennenbossen, baaien
  • prachtig zonnig klimaat met zeer weinig neerslag
  • gemakkelijke toegang tot de luchthaven via de Autopista del Mediterraneo

Wandelaars kunnen de ecologische route nemen die de verschillende baaien met elkaar verbindt. Vergeet uw verrekijker niet om de schoonheid van dit gebied in detail te observeren. U zult veel plaatsen vinden om te fotograferen en te delen op sociale netwerken met uw vrienden.


Als u in een paradijs aan de Middellandse Zee wilt wonen, zullen onze luxe villa's te koop in Benissa Costa Spanje u verrassen.

Bezoek onze website en u zult versteld staan als u onze fantastische luxe villa's te koop in Benissa Costa Spanje ontdekt. Wij bieden u prachtige villa's aan in Benissa Costa met uitzicht op de zee of in de buurt van de San Jaime Golf Club en met uitzicht op de iconische Peñon de Ifach.

Onze spectaculaire villa's zijn gebouwd met een elegant modern design en hebben grote glaspartijen aan de gevels, waardoor de zon alle kamers kan binnenkomen. Kunt u zich voorstellen dat u overal in uw huis de zee kunt zien? Op het perceel dat het huis omringt is er een groot zwembad waar u met veel plezier een verfrissende duik kunt nemen. Het grote solarium dat het huis omringt zal zeer nuttig zijn voor u om te ontspannen met het lezen van een boek terwijl u een kleurtje krijgt. Houd er rekening mee dat de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt aan de Costa Blanca. 

Als u de voorkeur geeft aan een meer traditionele bouwstijl, zult u genieten van onze villa's met okerkleurige daken en veranda's met brede bogen om de zon te vermijden. Hun witte muren contrasteren met de natuurstenen muren. Hun ontwerp met cilindrische volumes en balustrades doet denken aan de typische landhuizen uit het verleden.

Wilt u onze luxe villa's te koop in Benissa Costa Spanje bezoeken?

Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan onze luxe villa's te koop in Benissa Costa Spanje, neem dan contact met ons op en wij sturen u een selectie van woningen die voor u interessant kunnen zijn. Indien u dat wenst, kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en ontvangt u regelmatig informatie over eigendommen in Spanje en over relevante onderwerpen met betrekking tot het kopen van een woning aan de Costa Blanca.

Vul het contactformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es

Wij ontvangen u graag in ons kantoor in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante). Telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS