Luxe woningen te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Luxe woningen te koop in Moraira

Het leven aan de Noordelijke Costa Blanca is de droom van duizenden Europeanen die verliefd zijn op de paradijselijke stranden en de felle en vrolijke zon. In SELECT VILLAS presenteren wij u een aantrekkelijke selectie van luxe woningen te koop in Moraira, een prachtige stad aan de Spaanse oostkust die bekend staat als de parel van de Costa Blanca.

In Moraira kunt u kiezen voor de natuurlijke omgeving die het beste bij u en uw familie past. U vindt er:

  • Uitgebreide en populaire stranden met alle diensten en voorzieningen
  • Prachtige halfstedelijke baaien met kristalhelder en gematigd water
  • Bergen met weelderige mediterrane dennenbossen en een prachtig uitzicht op de zee
  • Elitante urbanisaties naast de golfclub
  • Stedelijke kern uitgerust met restaurants, winkels, vrijetijdsvoorzieningen, ...
  • Traditionele landbouwvallei met uitgestrekte wijngaarden en beschermde gebieden

In Moraira speelt u golf terwijl u kijkt naar een spectaculaire zonsondergang over de zee; u neemt deel aan de leuke zeilregatta's; u geniet van het gezelschap van uw vrienden in de Nautical Club terwijl u een exquise zeevruchten paella proeft; u danst tot het ochtendgloren in de nachtclubs met livemuziek; u brengt aangename middagen door met winkelen in de gevarieerde winkels, ...

Dit zijn enkele van de redenen waarom de Europeanen ervoor kiezen om in deze idyllische Spaanse stad te wonen. We nodigen u uit om het beter te leren kennen, we zijn er zeker van dat u er verliefd op zult worden.

In onze luxueuze woningen te koop in Moraira zult u wonen zoals u altijd al gedroomd heeft.

Als u onze website bezoekt om de luxe eigendommen die wij te koop aanbieden in Moraira te zien, zult u onder de indruk zijn van hun ontwerp, de kwaliteit van hun materialen, hun panoramisch uitzicht over de zee of de bergen, de fantastische zwembaden omgeven door grote ruimtes met solarium, enz. Kunt u zich voorstellen dat u deze zomer in het overvolle zwembad van uw nieuwe villa een verfrissend bad krijgt terwijl u de blauwe zee aanschouwt?

Wij hebben een gevarieerde portefeuille van nieuwbouw en wederverkoop, waaronder we aanraden: prachtige villa's, indrukwekkende chalets, zonnige appartementen, prachtige penthouses, familiebungalows, herenhuizen, ...

In SELECT VILLAS hebben we een lange ervaring in de verkoop van eigendommen aan de Noordelijke Costa Blanca. Als u van plan bent om uw eigendom te verkopen, laat ons u dan helpen. Neem contact met ons op en u zult onze professionaliteit zien. Wij zullen u uitgebreid informeren over alle relevante aspecten waarmee u rekening moet houden bij de verkoop van een huis in Spanje.

 
Wilt u meer informatie over onze luxe woningen te koop in Moraira?

Bij SELECT VILLAS voorzien wij u graag van uitgebreide informatie over die luxe eigendommen te koop in Moraira die u hebben geïnteresseerd. Wij raden u aan om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Op deze manier ontvangt u periodiek informatie over eigendommen die voor u interessant kunnen zijn.

Vergeet niet ons te volgen op de sociale netwerken. Wij zullen al onze activiteiten publiceren en u helpen om ons team van makelaars beter te leren kennen. Wij hebben een meertalig en hooggekwalificeerd personeel dat u graag helpt bij het vinden van uw droomhuis in Moraira. Daarnaast begeleiden en beheren wij alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw huis in Spanje.

Vul het contactformulier op onze website in of bel ons op: +34 966 490 861 | +34 616 002 993. U kunt ons ook een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es

Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search