Makelaar Moraira

Bestellen op
Tonen als

Makelaar Moraira

Als u op zoek bent naar een makelaar in Moraira, vertrouw dan op SELECT VILLAS en u zult onze grote professionaliteit en ervaring op de Spaanse vastgoedmarkt zien. Wij garanderen een uitgebreide en eerlijke service bij de aankoop van uw woning aan de Costa Blanca. Moraira is de plaats die door veel Europese inwoners is gekozen om hun vakantie door te brengen en te verhuizen als ze met pensioen gaan. Momenteel behoort zestig procent van de bevolking tot andere landen in Europa. In deze prachtige stad aan de noordkust van Costa Blanca vindt u een belangrijke infrastructuur van hoogwaardige diensten die aan al uw behoeften voldoen, evenals een hemelse plek om te wonen, plezier te hebben en te rusten.

Het uitstekende klimaat van Moraira biedt u milde en zonnige winters , ideaal om te zonnebaden op de vele terrassen van cafés en bars die u naast de stranden vindt. Wil je langs de oever van het strand wandelen en het zachte warme zand onder je voeten voelen? U zult genieten van de Moraira Yacht Club . Het is de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken door verschillende watersporten te beoefenen of in het prachtige restaurant. In Moraira garanderen we dat u heerlijke zeevruchten en de beste zeevruchtenpaella's zult proeven.

Moraira biedt u ook een geweldig recreatief en cultureel aanbod. Veel plezier bij livemuziek of discotheken die dansen tot in de vroege uurtjes. Geniet van een prachtige flamencoshow of woon het spectaculaire Teulada Auditorium bij, waar je kunt genieten van de gevarieerde programmering voor alle doelgroepen.

Vind het huis van uw dromen met SELECT VILLAS, uw makelaar in Moraira

SELECT VILLAS is de makelaar in Moraira met wie het kopen van een huis in Spanje eenvoudig en comfortabel zal zijn. In Moraira bieden wij u een uitgebreid aanbod van nieuwbouw- en herverkoop-eigendommen, waaronder we uitlichten: villa's, luxe villa's, appartementen en penthouses, bungalows, herenhuizen, ... We hebben ook een interessante selectie van percelen van verschillende locatie en oppervlakte. Kies degene die voor u het meest geschikt is en bouw uw huis volledig persoonlijk en aangepast aan de behoeften van uw gezin. We adviseren u graag over alle gerelateerde procedures: gemeentelijke vergunningen, bouwprojecten, bouwers, budgetten, etc.

Onze panden bevinden zich in de belangrijkste gebieden van de noordelijke Costa Blanca: Moraira, Benitachell - Cumbre del Sol, Benissa Costa, Jávea, Teulada, ... We bieden u zonnige en zeer lichte huizen met ruime kamers en een prachtig uitzicht op de zee of de bergen. De keukens zijn volledig ingericht en voorzien van elektrische apparaten. We bieden u ook woningen aan in prachtige privé woonwijken met aantrekkelijke gemeenschappelijke zwembaden en grote solariumgebieden. Als u liever in de stedelijke kern woont, zult u genieten van onze appartementen in het centrum van Moraira, naast alle voorzieningen en zeer dicht bij het strand.

Wij zijn de makelaar in Moraira die u nodig heeft om uw huis aan de Costa Blanca te kopen

U zult genieten van het advies en de persoonlijke aandacht die SELECT VILLAS u biedt. Wij zijn de Moraira makelaar die u uw huis aan de Costa Blanca wilt kopen. Ons enthousiasme en onze inspanningen om alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw woning in Spanje te vergemakkelijken, zullen indruk op u maken.

Om contact met ons op te nemen is het voldoende dat:

  • Vul het formulier in dat op internet verschijnt
  • Bel de telefoonnummers +34966490861 | +34616002993
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es

Onze kantoren bevinden zich in Moraira, bij Avda. De Madrid, 5-03724 (Alicante) Spanje.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search