Makelaars Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Makelaars Benitachell

Vraag onze deskundige makelaars in Benitachell naar de mooiste gebieden van de noordelijke Costa Blanca. Zij bieden u een selecte lijst van droomlocaties waar u een woning wilt bezitten. De urbanisatie Cumbre del Sol in Benitachell is één van die spectaculaire plaatsen die u in Spanje zult vinden. De luxewoningen zijn gelegen op de top van een heuvel en hebben een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Geniet van een onovertroffen zonsopgang over de zee vanaf uw terras.

Benitachell is een klein en rustig stadje met minder dan vijfduizend inwoners, zeer dicht bij het toeristische stadje Moraira. De wekelijkse reizende markt biedt u de mogelijkheid om verse producten uit de nabijgelegen moestuinen te kopen. U zult de voortreffelijke smaak zien. U vindt er ook de nodige diensten om comfortabel te leven, zoals supermarkten en allerlei soorten winkels. Rondom het centrum van de stad zijn er prachtige woonwijken met luxe villa's, die een onovertroffen uitzicht hebben op de vallei of de zee.

De kustlijn, ruig en ruig, biedt een kustlijn die wordt gekenmerkt door grote kliffen van waaruit u een ongeëvenaard uitzicht op de zee heeft. U zult de prachtige foto's die u in deze prachtige hoek van de Spaanse oostkust maakt zeker graag uploaden naar uw sociale netwerken. Cala del Moraig is een klein kiezelstrand met kristalhelder water tussen de kliffen, ideaal om te zonnen en te ontspannen. Bovendien vindt u in deze prachtige baai geen gebouwen in de frontlinie. U kunt het met de auto bereiken en een bezoek brengen aan de Cova dels Arcs, een interessante holte die bestaat uit verschillende kamers. Andere interessante baaien in dit gebied zijn Cala Llebeig en Cala dels Testos.

Vraag onze makelaars in Benitachell naar de voordelen van het wonen in deze pittoreske plaats.

Onze makelaars Benitachell zijn lokale experts en kunnen u volledige informatie geven over alle diensten die u bij onze woningen kunt vinden. Wij bieden u luxueuze nieuwbouwwoningen en woningen in het resort Cumbres del Sol in Benitachell: appartementen en penthouses, moderne of traditionele designvilla's, ...

Onze villa's in Benitachell zullen indruk op u maken met hun fantastische overloopzwembaden van waaruit u een ongelooflijk uitzicht op zee heeft. In het uitgebreide solarium kunt u op elk moment van het jaar ontspannen, zonnebaden terwijl u dit fantastische natuurwonder aanschouwt. U vindt er ook vrolijke tuingedeeltes met inheemse vegetatie. De huizen zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit en de indeling van het interieur is zeer praktisch en aantrekkelijk. We hebben woningen met een verschillend aantal slaapkamers voor u om uit te kiezen, afhankelijk van uw behoeften. U zult genieten van hun ruime kamers, de zeer lichte en comfortabele kamers, de ingebouwde kasten, het keukenmeubilair en de apparatuur, ...

Onze makelaars Benitachell zal u informeren over de woningen die u interesseren

Aarzel niet om onze makelaars Benitachell te vragen naar de woningen die u interessant vindt op onze website. Wij spreken alle talen op de website vloeiend zodat u een aangenaam gesprek met ons kunt voeren.

Contact opnemen met SELECT VILLAS is zeer eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het contactformulier op de website in te vullen en onze Benitachell makelaars zullen binnenkort contact met u opnemen. Andere manieren om contact met ons op te nemen zijn:

  • Bel de telefoonnummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. de Madrid, 5- 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search