Makelaars in Cumbre del Sol Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Makelaars in Cumbre del Sol Benitachell

Wanneer u onze makelaars in Cumbre del Sol Benitachell ontmoet, zult u blij zijn met hun vriendelijke en behulpzame service en u zult hun grote professionaliteit en ervaring zien. U zult het zeer comfortabel vinden om vloeiend in uw taal te kunnen spreken, aangezien wij alle talen die op onze website worden vermeld, spreken.

We zullen perfect begrijpen wat uw dromen zijn en hoe u uw nieuwe huis in Spanje wilt hebben. Op deze manier stellen wij een profiel op dat is aangepast aan de behoeften van uw gezin en bieden wij u een bestudeerde selectie van woningen aan die aansluiten bij uw interesses.

Als u een zonnig huis wilt bezitten in een exclusieve woonwijk aan de Costa Blanca van waaruit u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op zee, dan denkt u aan de urbanisatie Cumbre del Sol. Dit luxueuze resort is gelegen op een klifgebied van waaruit u een indrukwekkend uitzicht heeft op de Middellandse Zee. Kunt u zich voorstellen dat u dit najaar bij het zwembad van uw huis gaat zonnebaden terwijl u ontspannen naar de zee kijkt?

De urbanisatie Cumbre del Sol behoort tot de gemeente Benitachell, een kleine stad met bijna vijfduizend inwoners waar u verrast zult zijn door de vele diensten die zij aanbiedt. Bovendien liggen de toeristische steden Jávea en Moraira op tien minuten rijden met de auto.  

Als u op zoek bent naar een huis met uitzicht op zee aan de Costa Blanca, zullen onze makelaars in Cumbre del Sol Benitachell u de ideale oplossing bieden

Onze makelaars in Cumbre del Sol Benitachell hebben een interessante selectie van eigendommen die u zullen bevallen en die gelegen zijn in de belangrijkste woonwijken van Cumbre del Sol: Montecala, Panorama, Kalmias ... vanwaar u de vallei, de zee, de bergen ziet ... Onder onze eigendommen in Cumbre del Sol hebben we prestigieuze villa's met privépercelen en luxe appartementen met gemeenschapsontwikkeling.

U zult verrast zijn door de uitstekende kwaliteit van de bouwmaterialen die gebruikt worden in onze exclusieve woningen:

  • Airconditioning
  • Aluminium ramen met thermische breuk
  • Dubbele beglazing
  • Luxe ingerichte keuken met de modernste apparatuur
  • Inbouwkasten met houten lambrisering
  • Moderne ontwerpen in badkamers

We hebben luxe nieuwe en doorverkoopvilla's gebouwd met een elegant en tijdloos design met moderne lijnen. Wij bieden u ook traditioneel ontworpen villa's, zeer typisch voor de Costa Blanca, die karakteristieke boogvormige veranda's, witte balustrades op de terrassen en artistieke roosters op de ramen hebben. U zult genieten van de okerkleurige daken die contrasteren met de witte muren van de gevels en de natuurstenen sokkels.

Vraag onze makelaars in Cumbre del Sol Benitachell naar het huis van uw dromen

 Wij nodigen u uit om onze website te bekijken en onze fantastische woningen aan de Noordelijke Costa Blanca te bekijken. Als u vragen heeft, zullen onze makelaars in Cumbre del Sol Benitachell u graag helpen. Zij hebben vele jaren ervaring in de Spaanse onroerend goed sector en staan tot uw dienst om het kopen van uw huis in Cumbre del Sol gemakkelijk en snel te maken. 

Als u ons persoonlijk wilt bezoeken, wachten wij u op in ons kantoor in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante). U kunt ook contact met ons opnemen door het formulier op onze website in te vullen of:

  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search