Makelaars Moraira Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Makelaars Moraira Costa Blanca

In SELECT VILLAS vindt u de makelaars Moraira Costa Blanca die u nodig heeft om uw droomhuis in Spanje te kopen. Wij hebben een grote selectie van nieuwbouw- en wederverkoop woningen in de meest populaire locaties aan de noordelijke Costa Blanca: Moraira, Teulada, Benissa Costa, Jávea, Benitachell - Cumbre del Sol, ... We hebben besloten om onze kantoren te openen in Moraira, omdat deze prachtige stad wordt beschouwd als een van de meest spectaculaire hoeken van de Spaanse Middellandse Zee.

Moraira is een mooie en toeristische stad. In het centrum van de stad, gelegen aan de zee, vindt u allerlei soorten winkels en kwaliteitsdiensten die nodig zijn om de levensstijl te leiden die u wilt. De laatste decennia is het kleine vissersdorpje omgevormd tot een moderne stad met winkelcentra, supermarkten, een grote verscheidenheid aan winkels, een medisch centrum, apotheken, ...

U vindt er ook tal van restaurants waar u kunt genieten van de voortreffelijke visgerechten van de plaats. Kunt u zich voorstellen dat u een exquise paella proeft terwijl u kijkt naar een ongelooflijk uitzicht op zee? Bovendien vindt u er allerlei internationale restaurants: pizzeria's, hamburgerwinkels, oosterse, Mexicaanse, Turkse, ...

De jachthaven is gelegen in een van de meest relevante punten van de bevolking. Het is de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de zee. U kunt een ligplaats huren voor uw jacht of een boot huren om te reizen langs de prachtige en gevarieerde kustlijn van Moraira. Vanuit veel van de huizen die aan de kust liggen, geniet u van een prachtig uitzicht op de Yacht Club van Moraira en de prachtige baai.

Onze makelaars Moraira Costa Blanca hebben het huis dat u wenst aan zee.

Onze makelaars in Moraira Costa Blanca hebben een gevarieerd aanbod van nieuwe en doorverkopende woningen. Veel van deze woningen zijn exclusief. Bezoek ons zeker, u bent er zeker van dat u het huis vindt dat u wilt. Wij bieden u:

  • Prachtige penthouses en appartementen met gemeenschappelijk zwembad
  • Villa's met prachtig uitzicht op zee
  • Bungalows gelegen in prachtige prive-woningen
  • Percelen met prachtige situaties om uw gepersonaliseerde huis te bouwen
  • Enz.

Naast het hebben van prachtige huizen in het stedelijk centrum, bieden wij u prachtige woningen in de urbanisaties van de omgeving: Paichi, El Portet, La Camarrocha, Pla del Mar, Villotel, Arnella, La Sabatera, Cap Blanc, Benimeit, El Alcázar, ... waar u kunt wonen omgeven door lommerrijke mediterrane pijnboombossen en genieten van een prachtig uitzicht op de zee.

In deze prachtige woonwijken vindt u een selecte buurt, evenals commerciële gebieden met winkels, restaurants, pubs, ...

SELECT VILLAS, uw makelaars Moraira Costa Blanca

Als u contact met ons opneemt, zult u genieten van de professionaliteit van onze makelaars in Moraira Costa Blanca. In SELECT VILLAS hebben we een lange ervaring in de vastgoedsector en onze klanten zijn zeer tevreden met onze aandacht. Als u wilt, kunt u ons volgen op de sociale netwerken of een bezoek brengen aan onze testimonial sectie waar u leert over onze activiteit en ziet hoe tevreden onze klanten zijn.

U zult blij zijn te zien dat wij ook uw taal spreken. We zullen een levendig gesprek kunnen voeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat wij u begrijpen. Wij spreken vloeiend Engels, Duits, Frans, Russisch, Spaans, Nederlands, ...

Om ons te contacteren vult u het formulier op de website in of stuurt u een e-mail naar enquiries@select-villas.es . U kunt ons ook bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search