Makelaars Moraira

Bestellen op
Tonen als

Makelaars Moraira

Als u op zoek bent naar makelaars, vertrouwt Moraira op de professionaliteit van SELECT VILLAS. We hebben een lange ervaring in de Spaanse onroerendgoedsector die we tot uw beschikking stellen zodat u het huis kunt vinden dat u altijd al wilde hebben. We zullen u graag onze diensten en onze samenwerking aanbieden , zodat de aankoop van uw huis aan de Costa Blanca comfortabel en snel zal zijn.

Moraira is een prachtige hoek van de Spaanse mediterrane kust . In het verleden was het een kleine populatie die zich toelegde op vissen, maar in de afgelopen decennia is de populatie aanzienlijk toegenomen en een van de meest gevraagde toeristische plaatsen aan de Costa Blanca geworden.

In Moraira vindt u prachtige stranden van goud en fijn zand afgewisseld met rotsachtige en ruige gebieden. Naast de toeristische en stedelijke stranden , biedt de kustlijn ook vele klifbaaien vol weelderige dennenbossen . Ze zijn perfect om te ontspannen terwijl u luistert naar het geluid van de golven van de zee of om te snorkelen en prachtige onderwaterroutes te maken.

Moraira is ook bereid zijn inwoners de ontspanning en cultuur te bieden die ze willen. In Teulada is het spectaculaire Auditorium imposant, waar u het hele jaar door een gevarieerd programma vindt. Bovendien wordt Moraira gekenmerkt door zijn vele locaties met livemuziek voor alle leeftijden, flamencoshows of disco.

U zult genieten van de typische keuken van deze stad. Ze zullen je verrassen met hun traditionele stoofschotels gekookt met de vis die dagelijks aankomt in de vissershaven en de verse groenten geoogst in de nabijgelegen boomgaarden.

Vraag onze Moraira makelaars naar het huis van uw dromen

Kijk niet verder en neem contact op met onze Moraira makelaars. We luisteren aandachtig naar u om te weten hoe uw ideale woning eruit ziet en bieden u een bestudeerde lijst met woningen die volledig zijn aangepast aan uw interesses. In SELECT VILLAS hebben we een uitstekende portefeuille met onroerend goed aan de Costa Blanca Noord:

  • Villa's, herenhuizen, chalets
  • Appartementen, flats, penthouses, duplex
  • Bungalows, halfvrijstaand, halfvrijstaand
  • Percelen en land
  • Commercieel gebouw

Onze nieuwbouw- en wederverkoopeigenschappen bevinden zich op prachtige locaties in Moraira, Altea, Benissa, Benitachell, Denia, Calpe, Teulada, Jávea, ... Ze zijn ook gebouwd met materialen van topkwaliteit en voldoen aan de huidige bouwvoorschriften. U zult verrast zijn door het fantastische uitzicht op de zee of de berg die u kunt observeren vanaf het terras van onze eigendommen of het comfort van de huizen in stedelijke centra met toegang tot alle diensten.

SELECT VILLAS, de Moraira makelaars die u verdient

In SELECT VILLAS vindt u Moraira makelaars die u zullen helpen om uw huis aan de Costa Blanca comfortabel te kopen. Wij zorgen voor alle nodige procedures met betrekking tot de aankoop van een woning en informeren u uitgebreid over alle stappen die u moet voorbereiden om in Spanje te gaan wonen.

In onze kantoren in Moraira hebben we uitgebreide openingstijden van maandag tot zaterdag. Wij zijn gevestigd in de centrale straat van Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante). U kunt ons ook bellen op: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Als u het prettiger vindt, stuur ons dan een e-mail naar enquiries@select-villas.es of vul het contactformulier in dat op het web verschijnt.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search