Moraira woning te koop

Bestellen op
Tonen als

Moraira woning te koop

Bent u op zoek naar een koopwoning in Moraira waar u het hele jaar door kunt genieten, de zomer kunt doorbrengen of kunt ontspannen tijdens uw pensioen? Moraira, gelegen aan de Costa Blanca Noord, is een van de mooiste kustplaatsen van Spanje en een maatstaf op het gebied van duurzaamheid. Dankzij de strenge stedenbouwkundige wetten en een zorgvuldige planning is het een van de meest milieuvriendelijke badplaatsen van de Valenciaanse Gemeenschap geworden. Enkele decennia geleden was Moraira niet meer dan een klein groepje vissershuizen aan zee. Vandaag de dag is Moraira een internationale bestemming met een moderne infrastructuur van diensten en een compleet vrijetijdsaanbod. De voordelen van een koopwoning in Moraira zijn legio:

 • Het heeft alle diensten van een stedelijk gebied, zoals winkels, gezondheidscentra, vrijetijdsvoorzieningen, restaurants en winkelcentra.
 • Prachtig klimaat met zachte en heldere winters: met een gemiddelde jaartemperatuur van 20°C en meer dan 300 dagen zon per jaar.
 • Internationale gemeenschap: de meeste inwoners komen uit Midden- en Noord-Europa.
 • Lokale gastronomie: heerlijke rijstgerechten en verse vis die dagelijks in de haven aankomt. Bovendien kunt u in Moraira genieten van de traditionele "Mistela", een zoete likeur gemaakt van de druivensoort "Moscatel" die in de vallei van Moraira wordt geteeld.
 • Cultureel en amusementsaanbod: live muziekpodia, flamencoshows, een bibliotheek en een tentoonstellingszaal.
 • Festiviteiten: spannende "Bous al Carrer" en de indrukwekkende "Comparsas de Moros y Cristianos", evenals openluchtdansen, optochten en recreatieve evenementen die de straten vullen met vreugde tijdens deze feestelijke dagen.


Als U op zoek bent naar eerste klas Moraira onroerend goed te koop tegen een goede prijs, dan vindt U het in deze gepersonaliseerde catalogus

Bent u op zoek naar eersteklas Moraira onroerend goed te koop tegen een scherpe prijs? Zoek niet verder, in deze catalogus vindt u uw ideale woning.  We hebben een brede selectie van onroerend goed te koop in Moraira, zodat u de woning kunt kiezen die past bij uw voorkeuren en behoeften. We hebben zowel nieuwe als bestaande woningen:

 • Appartementen en flats in het stadscentrum met gemakkelijke toegang tot stedelijke diensten.
 • Vrijstaande huizen midden in de natuur en dicht bij de zee.
 • Luxe nieuwbouw villa's in moderne stijl met overloopzwembad
 • Traditioneel ontworpen villa's gelegen in eersteklas urbanisaties

Aarzel niet om ons te vragen naar uw droomhuis, we hebben het zeker beschikbaar. Als u op zoek bent naar een gezonde en ontspannen levensstijl na uw pensionering en wilt genieten van de paradijselijke stranden van de Spaanse Middellandse Zee, dan is een van onze huizen te koop perfect voor u. Als u liever een bungalow of herenhuis in een mooie gemeenschappelijke urbanisatie heeft, aarzel dan niet om het ons te vragen.


Wij zoeken de koopwoning in Moraira die het beste aan uw wensen voldoet

Na een eerste gesprek over de te koop staande woningen in Moraira, bepalen wij uw wensen en voorkeuren voor uw nieuwe woning en presenteren wij u een zorgvuldige selectie van gepersonaliseerde woningen. Wij zullen deze selectie vergezeld doen gaan van een korte beschrijving van de meest opvallende kenmerken en een uitgebreide fotogalerij om U een volledig overzicht te geven. Onze contactmogelijkheden zijn:

 • Telefoon: (+34) 966 490 861
 • Mobiel: (+34) 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
 • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724, Moraira, Alicante, Spanje.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search