Nieuwbouwwoningen te koop in Moraira - Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in Moraira - Costa Blanca

Als u wilt genieten van alle mogelijkheden die de Costa Blanca Noord biedt, is het tijd om een van onze nieuwe bouwprojecten te koop aan te schaffen in Moraira - Costa Blanca.

De Costa Blanca Noord is de ideale plek om van je vakantie te genieten of het hele jaar door live te komen.

Als u wilt baden in de uitgestrekte stranden van de Middellandse Zee, met zacht zand en warm water, of als u graag door de unieke omgeving van de paradijselijke baaien van Moraira wandelt, wacht dan niet langer: koop een van onze woningen en begin te genieten.

 
De exclusieve eigenschappen van nieuwbouw te koop in Moraira - Costa Blanca, geven een vleugje onderscheid in uw leven

In de Real Estate Select Villas kunt u kiezen tussen de nieuw te verkopen panden in Moraira - Costa Blanca die wij hebben.

Dit zijn eigenschappen van zeer ruime kamers, met een prachtig uitzicht op de zee of de bergen, waar u uw favoriete sporten kunt beoefenen, aangezien de Costa Blanca Noord u een enorme hoeveelheid mogelijkheden biedt.

Het heeft tal van golfbanen, beroemd om zijn exclusiviteit en zijn buitengewone faciliteiten, waar u een van de meest modieuze sporten kunt beoefenen, genietend van de milde winters die de Costa Blanca geniet.

Ook belangrijk zijn de verschillende nautische clubs die zich langs de hele kust bevinden en het plezier bieden van sporten zoals zeilen, roeien, duiken, ...

In ons onroerend goed vindt u de beste eigenschappen van nieuwbouw te koop in Moraira -Costa Blanca

In het Select Villas of Moraira onroerend goed vindt u de beste huizen te koop in Moraira - Costa Blanca.

Vergeet uw zorgen, kies uw eigendom en ons team van professionals zal alle noodzakelijke procedures uitvoeren om het aankoopproces te voltooien.

U wordt te allen tijde geadviseerd door ons, die u als vertalers zal vergezellen voordat de verschillende procedures worden uitgevoerd in een vastgoedtransactie.

Wij faciliteren alle procedures zoals, NIE voor buitenlanders, koopovereenkomst, opening bankrekening, notaris, belastingen, kosten, lokale advocaten service, hypotheek management, ...

Kortom, kopen bij ons is comfortabel en effectief.

Wij zullen u helpen in onze moderne kantoren gevestigd in:

Avda. De Madrid, 5 - ZIP 03724 Moraira (Alicante)

Telefoon: +34 966 490 861

Fax: +34 965 743033

Mobiel: +34 677 197 159

E-mail: info@select-villas.es

Nieuwbouwwoningen te koop in Moraira Costa Blanca

Als u de ijzige kou in Noord-Europa ontvlucht en warmte , zon en stranden nodig heeft, dan heeft u in onze nieuwbouwwoningen te koop in Moraira Costa Blanca de beroemde kusten van Alicante binnen handbereik om ervan te profiteren wanneer u maar wilt.

In Moraira vind je een wereld die anders is dan alles wat bekend is, waar meer dan de helft van de inwoners afkomstig is uit verschillende delen van Amerika en Europa . Denkt u erover om naar Spanje te verhuizen, dan zult u op deze gezellige plek aan de Costa Blanca het gevoel hebben thuis te zijn.

In de stad heb je de mogelijkheid om op vrijdag te profiteren van de lokale markt , een zeer interessante manier om te integreren onder de inwoners en de cultuur van Alicante ten volle te ontdekken. Toch zijn er nog veel meer culturele activiteiten en festivals die plaatsvinden in de stad, zoals het festival van Santa Catalina de Alejandría, de Moscatel of de patroonheiligen.

Bovendien is het een voorrecht om de meest exotische stranden en baaien van de Costa Blanca op een paar meter van uw huis te hebben. Op het strand van Portet kun je snorkelen dankzij het kristalheldere water , en op het strand van l'Ampolla heb je een park voor de kleintjes en strandbars... Wil je ze allemaal ontdekken?

Vergeet natuurlijk niet het geweldige mediterrane klimaat in het gebied, dat zorgt voor zeer milde winters en idyllische zomers om te genieten van verfrissende baden. Durf jij de Middellandse Zee te ervaren?

Ontdek de meest exotische hoeken van Spanje in onze nieuwbouwwoningen te koop in Moraira Costa Blanca

Bij Select Villas hebben we een uitgebreide catalogus van nieuwbouwwoningen te koop in Moraira Costa Blanca, waar u de meest geavanceerde woningen in de provincie Alicante vindt.

Omdat het nieuwe constructies zijn, kunt u de moderne en luxueuze ontwerpen van de gevels van onze eigendommen observeren, die zachte kleuren en monochrome tinten gebruiken om unieke sensaties af te geven.

Op dezelfde manier is de locatie van de eigendommen ook strategisch gepland, omdat ze zich in kleine buurten van Moraira bevinden met een belangrijke reputatie, wat u extra veiligheid en welzijn zal bieden. Bovendien ben je altijd ontspannen en zonder angst voor geluidsoverlast of iets dergelijks, aangezien de buurt zeer respectvol is.

Een van onze nieuwbouwwoningen te koop in Moraira Costa Blanca zal u helpen de sensaties van de Middellandse Zee te ervaren

Bij Select Villas hebben we deskundige vastgoedadviseurs met een groot aantal jaren ervaring , waar ze u een onverslaanbare behandeling zullen bieden bij de aankoop van nieuwbouwwoningen te koop in Moraira Costa Blanca.

Wilt u de meest premium persoonlijke services in de omgeving van Moraira en omgeving? We zijn in staat om de procedures voor het kopen en verkopen van huizen te stroomlijnen, zodat uw eigendom binnen enkele uren klaar is.

Weet u hoe u contact met ons kunt opnemen?

  • Door ons te bellen: +34 616 002 993
  • Stuur ons een e-mail: enquiries@select-villas.es
  • Een bezoek aan onze fysieke kantoren op C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search