Nieuwbouwwoningen te koop in Moraira - Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in Moraira - Costa Blanca

Als u wilt genieten van alle mogelijkheden die de Costa Blanca Noord biedt, is het tijd om een van onze nieuwe bouwprojecten te koop aan te schaffen in Moraira - Costa Blanca.

De Costa Blanca Noord is de ideale plek om van je vakantie te genieten of het hele jaar door live te komen.

Als u wilt baden in de uitgestrekte stranden van de Middellandse Zee, met zacht zand en warm water, of als u graag door de unieke omgeving van de paradijselijke baaien van Moraira wandelt, wacht dan niet langer: koop een van onze woningen en begin te genieten.

 
De exclusieve eigenschappen van nieuwbouw te koop in Moraira - Costa Blanca, geven een vleugje onderscheid in uw leven

In de Real Estate Select Villas kunt u kiezen tussen de nieuw te verkopen panden in Moraira - Costa Blanca die wij hebben.

Dit zijn eigenschappen van zeer ruime kamers, met een prachtig uitzicht op de zee of de bergen, waar u uw favoriete sporten kunt beoefenen, aangezien de Costa Blanca Noord u een enorme hoeveelheid mogelijkheden biedt.

Het heeft tal van golfbanen, beroemd om zijn exclusiviteit en zijn buitengewone faciliteiten, waar u een van de meest modieuze sporten kunt beoefenen, genietend van de milde winters die de Costa Blanca geniet.

Ook belangrijk zijn de verschillende nautische clubs die zich langs de hele kust bevinden en het plezier bieden van sporten zoals zeilen, roeien, duiken, ...

In ons onroerend goed vindt u de beste eigenschappen van nieuwbouw te koop in Moraira -Costa Blanca

In het Select Villas of Moraira onroerend goed vindt u de beste huizen te koop in Moraira - Costa Blanca.

Vergeet uw zorgen, kies uw eigendom en ons team van professionals zal alle noodzakelijke procedures uitvoeren om het aankoopproces te voltooien.

U wordt te allen tijde geadviseerd door ons, die u als vertalers zal vergezellen voordat de verschillende procedures worden uitgevoerd in een vastgoedtransactie.

Wij faciliteren alle procedures zoals, NIE voor buitenlanders, koopovereenkomst, opening bankrekening, notaris, belastingen, kosten, lokale advocaten service, hypotheek management, ...

Kortom, kopen bij ons is comfortabel en effectief.

Wij zullen u helpen in onze moderne kantoren gevestigd in:

Avda. De Madrid, 5 - ZIP 03724 Moraira (Alicante)

Telefoon: +34 966 490 861

Fax: +34 965 743033

Mobiel: +34 677 197 159

E-mail: info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search