Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Opwindende veranderingen bij de lancering van onze nieuwe website

19 dec 2017

Het is haar !!!!

Nou, het is maanden in de maak geweest om de beste koppen bij elkaar te brengen en naar al je opmerkingen, zowel goed als slecht, te luisteren bij het ontwerpen van wat we denken dat een zeer gebruiksvriendelijke en informatieve website zal zijn.

Meer nieuws, meer info, meer eigenschappen en misschien wel de beste foto's en plannen die zijn gemaakt om onze panden op hun best te presenteren.

We bewaren nog steeds alle nuttige details, zoals bestaande handleidingen, zodat zowel verkopers als verkopers inzicht hebben in procedures en kosten. Terwijl ook meer lokale informatie. Ons doel is om informatie te bieden die u wilt delen en waarin u zich zelfverzekerd voelt.

We hopen iedereen die het gebied bezoekt eraan te herinneren hoe magisch en fantastisch deze plek is die we nu thuis noemen.

Laat ons weten wat je denkt - we zijn altijd op zoek naar een manier om te verbeteren!

Select Villas wenst u prettige kerstdagen en een voorspoedige 2018

25 december is de afsluiting en daarmee familie maaltijden en diners, geschenken, opwinding ... Van Select Villas of Moraira willen we al onze klanten een fijne kerst en een voorspoedig jaar 2018 wensen. Op dezelfde manier willen we bedanken aan allen omdat ze hun vertrouwen in ons hebben gesteld en in staat zijn geweest om hun dromen te vervullen.

Ons verkoopkantoor van villa's in Moraira heeft zich dit jaar heel goed moeten gedragen, omdat de kerstman ons kantoor al is gepasseerd om ons onze en je geweldige website.

En jij, heb je je goed gedragen?

Als je je wensen nog niet hebt vervuld, kom dan naar ons in Moraira (Alicante). Wij zijn gevestigd aan de Avenida de Madrid, 5. Het telefoonnummer van onze klantenservice is (+34) 966 490 861 | (+34) 677 197 159. Stuur voor andere suggesties een e-mail naar info@select-villas.es.

VROLIJK KERSTFEEST EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS