Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouw in Moraira?

16 jan 2018

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouw in Moraira, biedt Select Villas u hoogwaardige eigendommen om samen met uw gezin te genieten van een geweldige manier van leven of een vakantie doorbrengen hier in dit deel van de Costa Blanca.

Ons makelaarskantoor heeft in totaal 112 nieuw gebouwde woningen, zodat u de beste kunt kiezen die past bij uw wensen en behoeften. Daarnaast biedt ons bedrijf vestigingen aan voor mensen die een nieuw bedrijf willen opzetten of hun werkverwachtingen willen uitbreiden.

Voor grotere gezinnen of voor degenen die in een ruim huis willen wonen, kunnen onze agenten u ook enkele droomvilla's in Moraira aanbieden. Nieuwbouw, waarmee u en uw kinderen 24 uur per dag kunnen genieten.

Voordelen van het kopen van nieuwbouw in Moraira

  • Het belangrijkste voordeel van het kopen van een nieuwbouw in Moraira is dat u kunt genieten van de prachtige Middellandse Zeekust. Dankzij de grens met de zee heeft Moraira een aantal geweldige stranden, zowel zandig als rotsachtig, dus er is een strand voor iedereen.
  • Gekoppeld aan dat voordeel is het klimaat. Omgevingstemperaturen gedurende het hele jaar, waardoor u 365 dagen per jaar kunt blijven genieten van dit gebied, stranden en andere activiteiten. Als je van de zon geniet, is Moraira jouw plaats.
  • Het natuurlijke landschap is een ander voordeel van Moraira, met een spectaculair uitzicht vanuit de hele stad. Als je van kunst en fotografie houdt, heb je in Moraira duizend redenen om er verliefd op te worden.
  • In Moraira zult u merken dat u niet ver bent verwijderd van belangrijke steden in de provincie, zoals Alicante zelf of Benidorm. Plaatsen waar je ongelooflijke dagen kunt doorbrengen, omringd door je geliefden.
  • Moraira is een stad die verschillende culturen deelt dankzij vele toeristen die hun pensionering of hun vakantie hier doorbrengen. Daarom, als een buitenlandse inwoner heb je geen problemen met integratie.

Wil je meer informatie over onze nieuwe build in Moraira?

Als u meer informatie wilt over onze nieuwe build in Moraira, verkopen wij:
  • Bezoek ons op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante
  • Bel ons op +34 966 490 861 | +34 677 197 159
  • Schrijf naar info@select-villas.es

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS