Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Villa's in Benissa Costa, uw nieuwe vakantiebestemming

13 mrt 2018

De winter is in zijn laatste greep en hier bij Select Villas of Moraira willen we alle gezinnen helpen bij het vinden van hun nieuwe vakantiebestemming. Ons makelaarskantoor biedt spectaculaire villa's langs de Benissa Costa, waardoor u gemakkelijk verliefd kunt worden op uw nieuwe huis en dit prachtige gebied.

Benissa is een Spaanse stad, gelegen ten noorden van de provincie Alicante (Costa Blanca). Deze prachtige stad heeft veel voordelen omdat het nog steeds de Spaanse traditie heeft, maar een gemengde bevolking heeft uit verschillende landen, die hebben besloten de rest van hun leven hier door te brengen.

Wat is er zo speciaal aan de villa's in Benissa Costa van Select Villas?

Onze villa's langs de Benissa Costa zijn ontworpen en gebouwd in ongelooflijke delen van de omgeving, zodat u kunt genieten van zowel uw nieuwe huis als de prachtige vergezichten. Allereerst hebben we een brede selectie van eigenschappen met veel villa's met ruime woonruimte. Dit kan belangrijk voor je zijn als je van plan bent met een uitgebreid gezin te gaan wonen, omdat dit ervoor zal zorgen dat je op de meest comfortabele en onafhankelijke manier kunt leven. We zijn ons ervan bewust dat er situaties zijn waarin ruimte een probleem is als het gaat om wonen in een huis. We zijn er om u te helpen bij het vinden van een oplossing.

Een van de grootste verrassingen voor bezoekers van het gebied is het prachtige uitzicht op de kust van Benissa. Panoramische beelden die je raken en je vijf zintuigen wakker maken. Om optimaal te kunnen genieten van de landschappen, hebben onze villa's vaak terrassen om te zitten, te ontspannen en te genieten van prachtige zonsopkomsten en zonsondergangen over de Middellandse Zee.

Buiten uw villa aan de Benissa Costa, kunt u genieten van onder andere de fantastische stranden. De zee in dit gebied is kristalhelder en het zand is erg zacht. Als je jezelf graag onderdompelt in de zee van de Middellandse Zee, ben je bij Benissa aan het juiste adres.

Als u een van onze villa's in Benissa Costa probeert, hoeft u niet op zoek naar een ander onroerend goed

Neem contact op met onze makelaar en begin uw reis om uw ideale villa op de Benissa Costa te vinden. Bezoek ons kantoor aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

Voor meer informatie:

  • Stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es
  • Bel ons op de volgende nummers: +34 966 490 861 | +34 677 197 159. We beantwoorden uw vragen op de best mogelijke manier.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS