Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

In wat voor soort huis in Benissa Costa zou u willen wonen?

5 apr 2018

Ons makelaarskantoor in Moraira heeft een uitgebreid aanbod aan woningen in Benissa Costa, zodat geïnteresseerde klanten er zeker van kunnen zijn het huis te vinden dat ze zoeken. We hebben meer dan 40 woningen langs deze kustlijn die uw verbeeldingskracht zullen vastleggen. Onze panden hebben verschillende stijlen en kwaliteiten, zodat ze perfect kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van een klant.

Als u van plan bent om een nieuw huis te vinden in Benissa, biedt Select Villas fantastische appartementen te koop aan, zodat u en uw gezin op elk gewenst moment van de omgeving en de accommodatie kunnen genieten.

Als u wilt dat uw geliefden de mogelijkheid hebben om in een woning te wonen met meer ruimte en met andere functies zoals een privézwembad of tuin, dan bieden wij ideale bungalows en villa's. Deze huizen zijn perfect als u liever ruimere accommodatie hebt wanneer u deze deelt met andere familieleden. Iedereen kan zijn of haar ruimte hebben om op de meest comfortabele en ontspannen manier te leven.

Ons agentschap biedt ook percelen te koop aan die een geweldige investering vormen als u geïnteresseerd bent in het bouwen van uw eigen unieke villa. Dit geeft u de mogelijkheid om het land te kopen en het perfecte onroerend goed te plannen en te ontwerpen op een fantastische plek voor uw plezier.

Met welke drie adjectieven kwalificeren onze eigendommen in Benissa Costa?

Als iemand ons zou vragen wat 3 adjectieven onze eigendommen in Benissa zouden kunnen beschrijven, zouden we zeggen: kwaliteit, plezier en plezier. We bieden kwalitatieve woningen zodat de klant een gevoel van vertrouwen in ons ontwikkelt. Onze accommodaties zijn ontworpen om het leven aangenamer te maken voor het hele gezin om te zwemmen in het zwembad of te eten op het terras. Eindelijk is het de locatie die leuk is. Benissa heeft verschillende recreatiegebieden en een prachtige kustlijn, zodat de klant plezier kan hebben, hetzij in de stad of op het strand.

Wilt u meer informatie over onze eigendommen in Benissa Costa weten?

Als u meer wilt weten over onze selectie van onroerend goed in Benissa Costa, kunt u op verschillende manieren contact opnemen met onze makelaar:

  • Een bezoek aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante (Spanje).
  • Bellen naar +34 966 490 861 of +34 677 197 159
  • Een e-mail schrijven naar info@select-villas.es.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS