Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Droom wakker in een van onze huizen in Javea

20 apr 2018

In ons makelaarskantoor willen we graag dat al diegenen die geïnteresseerd zijn in woningen in Javea, hun doelstellingen kunnen realiseren. Dromen zijn om ze te vervullen. Daarom wil Select Villas dat je je levenswensen kunt waarmaken, met spectaculaire huizen.

In ons verkoopkantoor hebben we 24 eigendommen te koop in Javea, zodat u het huis kunt vinden dat u altijd al wilde hebben. Het goede aan onze eigendommen in deze prachtige stad is dat ze zijn aangepast om 365 dagen per jaar te leven. Dit is ook te danken aan de kwaliteiten die Javea heeft voor zijn locatie op de kaart. Deze plaats ligt ten zuidoosten van Spanje, ten noorden van de provincie Alicante. Het behoort tot de Costa Blanca en het klimaat is het meest karakteristiek van zijn voordelen.

In deze stad kunt u genieten van het plezier van het leven in een gebied met fantastisch weer. Door de zomers neemt de bevolking aanzienlijk toe. Met zijn gemiddelde van 30 graden zul je genieten van onvergetelijke zomermaanden. Maar het jaargemiddelde van 15º heeft er ook voor gezorgd dat steeds meer mensen besluiten een woning te kopen om te leven.

Uitzicht op de zee en de stranden met onze eigendommen in Javea

Als u besluit een van onze eigendommen in Javea te kopen, kunt u profiteren van tal van voordelen, zoals het uitzicht op zee. We hebben verschillende delen van de stad, zodat u kunt genieten van een prachtig landschap aan de Middellandse Zeekust. We zullen u adviseren welke locatie voor u het beste is.

Een ander voordeel van het wonen in een van onze huizen is het strand in de buurt kunnen hebben. De stranden van Javea zijn indrukwekkend, een van de meest populaire toeristische bronnen. Zijn wateren zijn transparant en je kunt de bodem zien. Zijn zand is erg zacht en comfortabel om te liggen om te zonnebaden.

Kies hoe u met onze woningen in Javea kunt leven

Ons makelaarskantoor wil dat u toegang krijgt tot meer informatie over onze panden in Javea. Hiervoor willen we dat u ons persoonlijk komt bezoeken aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.

Als u vragen over onze aanbiedingen of diensten wilt stellen, kunt u ons bellen op +34 966 490 861 of u kunt een bericht sturen naar de e-mail info@select-villas.es.

Mis niet de kans om te leven in moderne en elegante eigenschappen. Bekijk onze catalogus en beslis hoe u wilt leven.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS