Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Ontdek de kwaliteiten van onze villa's in Javea

26 apr 2018

In deze nieuwe blogpost zullen we onze klanten enkele van de belangrijkste details verstrekken die onze villa's in Javea kenmerken. Een van onze villa's is ontworpen om de grootste moderniteit te bieden. Het pand zal bestaan uit 350m2 gebouwd op een perceel van 1.350 m2. Deze eerste gegevens geven aan dat het een huis is met perfecte amplitudes om op uw gemak en comfortabel te leven.

De villa's hebben 4 slaapkamers, 4 toiletten, een mooie woonkamer, een ideale keuken om uw favoriete gerechten te bereiden, airconditioning om de frisheid te voelen op de heetste dagen van het jaar en een alarmsysteem voor uw familie en vrienden. Je kunt op een veilige en rustige manier leven. Een van de grootste verrassingen die de eigenaar van deze villa zal vinden, is het moderne zwembad en de spectaculaire fitnessruimte. Een perfecte combinatie om achteraf te oefenen en op te frissen.

Maar als er een aspect is dat deze villa's anders maakt, hebben ze een prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust. Een panoramisch landschap waar je niet moe van wordt om elke keer dat je wakker wordt en gaat liggen, na te denken.

Wat zijn nog meer voordelen van deze villa's in Javea?

Naast de eerdere kwaliteiten die deze villa's in Javea bieden, is een van de voordelen van het pand waar we het over hebben hun afwerking. De materialen waarmee ze worden gebouwd, zijn uniek; jouw normen het hoogst.

Deze eigenschap is zeer helder omdat het beglazingsysteem lichtstralen doorlaat. Dit feit geeft je huis een gevoel van puurheid en harmonie. Omdat het een modern en kwalitatief goed bezit is, kunt u er ook in de winter van genieten. Uw vloerverwarmingssysteem stelt u in staat om rond te lopen in uw villa zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het dragen van veel warme kleding aan de bovenkant.

Wacht niet langer en koop een van onze villa's in Javea

Dit zijn enkele van de belangrijkste kwaliteiten van de villa's in Javea aangeboden door Select Villas. Als je bereid bent om van elk van hen te genieten, neem dan contact met ons op.

Ontdek hoe onze agenten werken door een bezoek te brengen aan ons kantoor aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken of kunt u ons e-mail sturen, zodat we alle zorgen wegnemen die u mogelijk heeft. Bel ons op +34 966 490 861 of stuur ons een bericht naar info@select-villas.es.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS