Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Gezellig en verrassend, zo zijn onze eigendommen in Teulada

28 mei 2018

Als onze makelaar in twee woorden onze eigendommen in Teulada zou moeten beschrijven, zou het ongetwijfeld gezellig en verrassend zijn. Gezellig, want dankzij de locatie voelen ze zich thuis. Ze helpen je om je aan te passen aan een nieuw gebied, een nieuw land en een nieuwe manier van leven.

Ze roepen gevoelens van geluk en harmonie op, twee zeer belangrijke aspecten om comfortabel in je nieuwe huis te leven. Verrassend, omdat onze huizen functies bieden die uw vijf zintuigen vangen. Gebieden waar u plezier of ontspanning kunt hebben, gebieden waar u onvergetelijke momenten zult beleven.

Het klimaat en de nabijheid van de zee hebben hier veel mee te maken. Teulada ligt in het noordelijke deel van de Costa Blanca (Alicante). Het is een gebied dat bekend staat om het feit dat het een van de beste klimaten in Spanje heeft. Dankzij hun goede jaargetijde leven mensen actiever en hebben ze de neiging vrolijker te zijn, wetende dat ze de volgende dag de zon weer zullen zien.

De zee is een andere attractie van deze stad. Vanaf Teulada is het slechts een korte rit naar veel stranden en havens. Als u op zoek bent naar een stad met mooi weer en goede toegang tot de kust, dan zijn onze woningen te koop in Teulada uw keuze.

Voorbeeld van een van onze eigendommen in Teulada

Een van onze vele eigendommen in Teulada is een fantastisch modern appartement dat op het zuiden van de stad is gericht. Het is gebouwd in het centrum van de stad, dus u heeft gemakkelijk toegang tot de vele bars / cafés en restaurants in de omgeving. Het appartement heeft 3 slaapkamers, twee badkamers, berging en een eigen garage.

Uw terras is een van de belangrijkste attracties van deze accommodatie. Een zeer zonnig gebied waar u kunt genieten van een lunch of diner, een prachtig uitzicht op de stad kunt overwegen of uren kunt ontspannen. U vindt het strand op slechts 10 minuten rijden met de auto. Je kunt je paraplu en handdoek meenemen en in een zeer korte tijd op het zand liggen.


Neem nu contact met ons op en bekijk onze panden in Teulada

Neem contact op met Villas en ontdek de wonderen van onze eigendommen in Teulada. U kunt onze panden aan de Costa Blanca Noord kopen door contact op te nemen met ons kantoor aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante | +34 966 490 861 | info@select-villas.es.

Neem nu contact met ons op en begin je leven aan de Costa Blanca.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS