Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Luxueuze villa's in Moraira waar u het hele jaar door kunt genieten van de zomer

25 jun 2018

Als u het hele jaar door in de buurt van de zee wilt wonen, in een van de luxe villa's in Moraira die Select Villas aanbiedt, is dit het perfecte moment om ze te bekijken.

We vinden het stadje Moraira aan de Costa Blanca Noord. Dit is een prachtige woonwijk en een internationaal toeristisch centrum.

Het belang van de natuurlijke omgeving is in aanmerking genomen bij de ontwikkeling van exclusieve urbanisaties, beperkte hoogbouw hier! De ontwikkelingen zijn gecontroleerd en uitgebreid, terwijl ook de diensten voor het welzijn van hun inwoners zijn toegenomen.

De buitengewone stranden zijn een geweldige plek om familie en vrienden te ontmoeten en bieden veel mogelijkheden om plezier te hebben in de zon! Kleurrijke parasols versieren het zand en maken het de ideale plek voor rust en ontspanning.

Het buitengewone belang van onze villa's in Moraira

Maak kennis met de ongelooflijke omgeving waarin onze villa's in Moraira zich bevinden.

In een omgeving die zo bevoorrecht is als degene die we zojuist hebben beschreven, is de rijkdom aan historisch, artistiek en monumentaal erfgoed ook buitengewoon belangrijk.

Het gebied is van onschatbare waarde voor de teelt van de Muscateldruif, die dateert uit de Romeinse tijd en waaruit een voortreffelijke drank is gemaakt, de "mistela", typisch voor het gebied.

Wanneer u een van onze exclusieve villa's koopt, koopt u een klein stukje van deze prachtige plek. Wij bieden villa's op verschillende grootte percelen en u zult verrast zijn over de prachtige buitenruimte die uw perceel vormt. Je hoeft je alleen maar voor te stellen op je solarium, te zonnebaden terwijl je een drankje drinkt, in een comfortabele ligstoel naast je spectaculaire zwembad. Wij zorgen voor de rest.

Dit is het moment om een van onze villa's in Moraira te kopen

U hoeft alleen maar te kiezen welke van onze villa's in Moraira u de voorkeur geeft en wij zorgen voor de rest. The Real Estate Select Villas in Moraira heeft een hooggekwalificeerd professioneel team dat u op een persoonlijke manier bijstaat bij het kopen van uw woning. We kunnen u adviseren over het proces met betrekking tot de NIE voor buitenlanders, het openen van een bankrekening, automatische afschrijvingen, belastingbetalingen, notariële procedures, hypotheekbeheer, enz. Kom naar onze kantoren om een van de exclusieve villa's in Moraira te kopen. We zijn in de Avenida de Madrid, nº 5 - 03724 - Moraira (Alicante)

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS