Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

We willen de Select Villas Fitness Room presenteren!

4 jul 2018

Select Villas is begonnen aan een nieuw avontuur en we willen dat jij als eerste over dit nieuwe initiatief hoort.

De oude tennisclub in Sol Park van Moraira is van eigenaar veranderd. De nieuwe eigenaren hebben de faciliteiten vernieuwd en geactualiseerd, waardoor ze een uitstekende plek zijn voor het beoefenen en leren van zowel tennis als andere outdoor- en binnensporten.

Naast de uitstekende locatie, op slechts een paar minuten van het strand, vindt u bij Innate Active een uitstekend restaurant en een bar en zelfs een pension, een perfecte plek om sport en ontspanning te combineren.

Select Villas is een samenwerking gestart met Innate Active en heeft de fitnessruimte gesponsord, die nu de 'Select Villas Fitness Room' wordt genoemd. In deze onlangs gerenoveerde kamer zijn er vele klassen, zoals pilates, yoga of zumba en deze worden aangeboden door verschillende specialisten en vinden de hele week plaats.

Daarnaast wordt deze ruime kamer ook gebruikt voor avondevenementen, zoals livemuziekevenementen, liefdadigheidsveilingen en vergaderingen.

Ontdek deze nieuwe plek van entertainment voor het hele gezin en waar je tegelijkertijd in vorm kunt komen.

Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze kantoren bevinden zich op Avda. De Madrid, 5 - Moraira CP 03724 (Alicante) Telefoon: +34 966 490 861 Mobiel: +34 616 002 993 Mobiel: +34 616 002 993 (na sluitingstijd) E-mail: info@select-villas.es

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS