Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Woningen in El Portet - Moraira, een uitzonderlijke plek om te wonen

2 aug 2018

El Portet is een charmant strand aan de Costa Blanca Noord en is een uitzonderlijke plek om te wonen. Daarom raden we u aan een van onze eigendommen te kopen in El Portet - Moraira. Als u het hele jaar door van de zon wilt genieten en aan zee wilt wonen, is Playa El Portet de plek waar u naar op zoek bent. Het is een mooie hoek van het gebied met kristalhelder water en fijn zand. Het is een klein strand beschut door het schiereiland Cap d'Or waarin een eeuwenoude uitkijktoren staat. Het strand heeft alle noodzakelijke voorzieningen om uw zwemplezier aangenamer te maken, met een WC, bewaking, strandwachten, looppaden, kano's, enz. Daarnaast beschikt het over parkeergelegenheid en een restaurant.

De woningen in El Portet - Moraira bevinden zich in een prachtige natuurlijke omgeving

De woningen in El Portet - Moraira, zijn gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, waar u kunt genieten van een uitzonderlijk uitzicht op de Middellandse Zee.

Als u van wandelen houdt, zijn er verschillende routes die vanaf het strand beginnen, u kunt bijvoorbeeld het pad volgen naar de uitkijktoren van de Cap dÓr, waar u kunt genieten van het flora-reservaat. Een andere route is de 'Los Miradores del Litoral' en ideale wandeling om de buitengewone schoonheid van de omgeving en een geweldige omgeving voor liefhebbers van fotografie ten volle te ervaren.

U kunt ook genieten van de schoonheid van de zee met ondiepe baaien, ideaal om te snorkelen of dieper te duiken, ideaal om te duiken.

Het is op deze speciale plek dat we u prachtige eigenschappen kunnen aanbieden, zodat u degene kunt kiezen die bij u past. We kunnen nieuwe constructies en doorverkoopeigenschappen aanbieden met een willekeurig aantal slaapkamers en badkamers.

We hebben buitengewone luxe villa's, bungalows met gemeenschappelijke zwembaden, zodat u kunt socializen met uw buren of perfecte appartementen.

Bezoek ons en wij zullen uw criteria afstemmen op het eigendom van uw dromen.

Ontdek meer over onze eigendommen in El Portet - Moraira

 Maak een afspraak met ons en we zullen blij zijn om u onze eigendommen in El Portet - Moraira te laten zien. Je zult versteld staan van onze professionaliteit en hoe we het hele proces gemakkelijk kunnen laten lijken. Select Villas is een onroerend goed bedrijf met vele jaren ervaring in de Costa Blanca Noord. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met Europese klanten, dus we spreken een grote verscheidenheid aan talen, zodat u geen communicatieproblemen zult hebben. Onze kantoren bevinden zich op Avda. De Madrid, nº 5 Moraira - CP 03724 (Alicante). Telefoon: +34 966 490 861 Mobiel: +34 616 002 993 Mobiel: +34 677 197 159 (buiten de uren) E-mail: info@select-villas.es

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS