Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

De villa's in El Portet-Moraira, ideaal om te genieten van de zomer

6 aug 2018

We weten dat het uw droom is om een rustige zomer door te brengen, te ontspannen op het privéterras van uw huis en te genieten van uw eigen buitengewone zwembad. Ook wilt u genieten van zwemmen en ontspannen op een prachtig strand. Daarom bieden wij u villa's in El Portet-Moraira, omdat ze ideaal zijn voor degenen die willen genieten van de zomer hier aan de Costa Blanca.

El Portet Beach - Moraira ligt in een uitzonderlijke omgeving met veel recreatieve activiteiten om op elk moment van het jaar te doen.

Moraira is een internationaal toeristisch centrum dat wordt onderschreven door de hoge kwaliteit van de stranden en uitstekende verbindingen met de luchthaven en de belangrijkste delen van de Costa Blanca.

Het buitengewone mediterrane klimaat maakt het hele jaar door buitenactiviteiten mogelijk, omdat het milde winters heeft met weinig kans op regen.

We raden de villa's in El Portet-Moraira aan vanwege hun buitengewone locatie

De villa's in El Portet - Moraira zijn gelegen in een prachtige woonwijk, met een spectaculair uitzicht op het strand en omgeven door een selecte wijk. Het is de ideale plek om het hele jaar door te bezoeken, te genieten van de tuin of ontspannende wandelingen langs de kust. Onze villa's zijn gebouwd in een moderne of mediterrane stijl, zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren. Veel van de villa's zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en perfect afgewerkt met keukens, volledig uitgerust met meubels van nobele houtsoorten en de nieuwste technologische apparatuur die huishoudelijke taken gemakkelijk maken. De huizen zijn ook uitgerust met installatie van airconditioning en satelliet-tv, zodat u al uw favoriete programma's vanuit uw eigen land kunt bekijken.

Kies nu voor een van de villa's in El Portet-Moraira

Bezoek ons in ons ideaal gelegen kantoor en we zullen u met plezier de verschillende villa's in El Portet - Moraira laten zien, zodat u uw favoriete villa kunt kiezen. Als u liever eerst contact met ons opneemt, kunt u ons een e-mail sturen naar info@select-villas.es en wij zullen u binnen 24 uur antwoorden. Je kunt ons ook volgen op sociale netwerken. Neem contact met ons op en u zult verrast zijn door de professionaliteit van ons team van agenten. We spreken verschillende Europese talen, dus u zult geen problemen ondervinden om met ons te communiceren. We kunnen ook de verschillende documenten vertalen die betrekking hebben op de aankoop van uw huis.

Onze kantoren bevinden zich op Avda. De Madrid, 5 - Moraira - CP 03724 (Alicante)

Telefoon: +34 966 490 861

Mobiel: +34 616 002 993

Mobiel: + 34 677 197 159 (buiten de uren)

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS