Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Wat is er zo speciaal aan onze villa's in Benissa Costa?

21 mei 2019

Als je ooit in een paradijs hebt gewoond, komt dat omdat je aan onze villa's in Benissa Costa dacht.

Het Marina Alta District ligt aan de Costa Blanca Noord, een plaats van spectaculaire natuurlijke schoonheid waar de stad Benissa zich bevindt.

Omringd door weelderige vegetatie, wordt dit stukje mediterrane kust gekenmerkt door zijn unieke steile hellingen, zijn prachtige kliffen en zijn baaien binnengedrongen door pijnbomen die frisheid brengen in de warme Spaanse zomers.

Op zijn vier kilometer lange strand vindt u zones met zacht zand of grindstenen. Het schone en transparante water is ideaal voor het beoefenen van een verscheidenheid aan watersporten, zoals zeilen, windsurfen of jetskiën.

In zijn ondiepe magische baaien en warme wateren kunnen liefhebbers van duiken of snorkelen genieten van aangename dagen op verkenning van de zeebodem, de prachtige grotten, de fauna en flora.

Maar als u liever geniet van de zon en de bergen, vindt u in Benissa Costa verschillende wandelpaden, ecologisch en gezond, waardoor u deze prachtige omgeving zult kennen.

U kunt de verschillende baaien van de Middellandse Zeekust bezoeken of andere binnenroutes maken, met informatieve panelen in verschillende talen die u zullen informeren over de botanische en geologische rijkdom van deze plaats, de lokale cultuur en historische gebeurtenissen van groter belang.

Villa's in Benissa Costa, de beste manier om aan de Costa Blanca te wonen

Veel mensen uit andere Europese landen hebben ervoor gekozen hun woning te verhuizen naar een van onze villa's in Benissa Costa.

De nabijheid van de internationale luchthaven van Manisses, in Valencia, via de snelweg AP-7, is een andere fundamentele en doorslaggevende factor om deze plaats als uw nieuwe adres te kiezen.

Als u ook de kou en regen van uw land van herkomst moe bent en u zich wilt vestigen aan de Costa Blanca, raden wij u aan om onze villa's in Benissa Costa via internet te bezoeken.

U vindt een breed scala aan villa's met een modern of traditioneel ontwerp. Ze bevinden zich op een prachtig perceel met grote tuinen en een prachtig zwembad omgeven door een prachtig solarium.

Kun je je op het terras van je nieuwe huis voorstellen terwijl je ontspant terwijl je geniet van het ongeëvenaarde uitzicht dat de Middellandse Zee biedt?

Maak je geen zorgen over het zorgen voor je nieuwe huis. Indien u dit wenst, kunnen wij u voorzien van betrouwbaar personeel voor het onderhoud van uw tuin, uw zwembad en uw huis.

     
Bezoek op onze website de villa's in Benissa Costa die wij u aanbieden

Wij nodigen u uit om onze villa's in Benissa Costa op onze website te bezoeken. Ze worden vergezeld door een korte uitleg van de belangrijkste functies en een uitgebreide fotogalerij.

Op deze manier kunt u de kwaliteit van de bouwmaterialen, het landschap van het perceel, de grootte van het zwembad en de lichte kamers controleren.

Als u geïnteresseerd bent in verdere informatie over onze villa's in Benissa Costa, aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen dat op het internet verschijnt.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, staan wij voor u klaar in onze kantoren in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS