Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Geniet deze zomer van je nieuwe luxe villa in Benissa

5 jul 2019

Als u deze zomer wilt genieten van de magische baaien van helder water dat aan de Costa Blanca van Spanje ligt, bent u nog op tijd om uw nieuwe luxevilla in Benissa te verwerven.

De kustlijn van Benissa bestaat uit een groot aantal baaien , met kalme en ondiepe wateren, ideaal voor het beoefenen van verschillende aquatische disciplines zoals zeilen, kanoën, windsurfen, ...

Het is ook de perfecte plek om plezier te hebben zonder een flesje te duiken en de spectaculaire zeebodem te leren kennen.

Maar als u liever een meer ontspannen activiteit houdt, kunt u in deze prachtige baaien van de Costa Blanca uitrusten terwijl u geniet van de zon terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee.

Benissa is een ideale plek aan de Costa Blanca Noord om meerdere foto's te maken die je kunt delen met je volgers op Instagram.

De onvergelijkbare schoonheid van deze hoek van de Middellandse Zee, waar grote hellingen worden afgewisseld met baaien die zijn binnengevallen door pijnbomen en spectaculaire kliffen, is de plek die veel inwoners van andere Europese landen hebben gekozen om hun verblijfplaats te vestigen.

In deze emblematische plaats kunt u het hele jaar door genieten van de aangename zon van de Costa Blanca en van deze prachtige stranden.

Bovendien is wonen naast een droombaai in de Marina Alta-regio van Alicante niet onhandig om uitstekende communicatie te hebben.

Via de snelweg AP-7 komt u snel en veilig op de luchthaven Manisses in Valencia of de luchthaven El Altet in Alicante.

Een luxe villa in Benissa, de perfecte oplossing om aan zee te wonen

Wij bieden u de beste selectie van huizen aan de Costa Blanca. Als u wilt dat een luxe villa in Benissa het hele jaar door aan zee woont, biedt SELECT VILLAS u het huis dat u zoekt.

We hebben een uitgebreid portfolio van villa's gebouwd met een modern ontwerp of met een traditionele mediterrane stijl .

Ze zijn gebouwd met materialen van eerste kwaliteit en met perfecte afwerkingen.

In zijn grote percelen heeft een benijdenswaardige zwembad omgeven door grote delen van het solarium.

Ze hebben ook weelderige tuinen waar u kunt ontspannen terwijl u een boek leest terwijl u het zachte aroma van mediterrane vegetatie voelt, vermengd met de verfrissende zeewind.

Als u op zoek bent naar een luxe villa in Benissa, , Neem contact met ons op. Wij bieden u prachtige huizen omringd door pijnbomen en met een ongeëvenaard uitzicht op de zee of de golfbaan.

Onze villa's bevinden zich in prachtige woonomgevingen zoals Les Basetes, Cala Advocat, San Jaime, Buenavista, Montemar, ...

Zoek op onze website de luxe villa in Benissa die u zoekt en vraag ons om informatie

Bezoek onze website en u zult het brede aanbod van eigenschappen die wij aanbieden aan de Costa Blanca te zien krijgen. Aarzel niet om ons te vragen welke informatie u nodig heeft met betrekking tot de luxevilla in Benissa die u zoekt.

Onze makelaars bieden u uitgebreide informatie over de verschillende kenmerken van het huis, de locatie, de diensten van zijn omgeving, zijn uitzichten, enz.

Als u wilt, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en we houden u regelmatig op de hoogte van ons nieuws.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar het formulier in te vullen dat op het web wordt weergegeven en zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Als u ons liever bezoekt in onze kantoren, ontvangen wij u graag op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).


Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS