Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Verkoop je huis met Select Villas

10 jul 2019

Wilt u uw huis verkopen en weet u niet waar te beginnen? We plaatsen onszelf in jouw plaats en we begrijpen je perfect. Verkoop je huis met Select Villas en onze tussenkomst bezorgt je een aangenaam, comfortabel en eenvoudig verkoopproces.

Verkoop een eigendom en, vooral, als het in een ander land is dan het uwe, kunt u de logische angst veroorzaken die voornamelijk wordt veroorzaakt door:

  • Onwetendheid over de noodzakelijke juridische procedures die moeten worden uitgevoerd.
  • De afstand , als u in een andere plaats of een ander land woont.
  • Gebrek aan beheersing van de taal waarin het pand wordt verkocht.

Als u uw huis in Spanje wilt verkopen, raden we u aan professionals zoals wij te vertrouwen.

SELECT VILLAS heeft een lange carrière in de vastgoedsector die wij u graag willen aanbieden, zodat de verkoop van uw huis aan de Costa Blanca geen stress veroorzaakt en u zich ontspant.

We kennen perfect de Spaanse wetgeving met betrekking tot onroerend goed transacties, dus we zullen u uitgebreid informeren over alle stappen die u moet volgen.

Daarnaast zullen we toezicht houden op de procedures die u persoonlijk moet uitvoeren.

Als u aan de andere kant uit een ander land komt en geen vloeiend Spaans spreekt, bieden wij u het voordeel dat onze internationale agenten meertalig zijn en de belangrijkste Europese talen perfect spreken.

We zullen u graag in uw taal al die twijfels uitleggen die de specifieke juridische woordenschat oplevert.

Verkoop je huis met SELECT VILLAS en profiteer van grote voordelen

Select Villas wil zijn exclusieve klanten belonen met het verlagen van de commissie. Verkoop uw huis daarom uitsluitend met SELECT VILLAS en onze verkoopprovisie wordt teruggebracht tot één (4%).

Ons kantoor heeft een grote wereldwijde dekking , omdat we samenwerken met meer dan 25 vastgoedportals en vastgoedkantoren .

Naast onze bijbehorende websites werken we ook samen met andere nationale en internationale websites, evenals met lokale of internationale makelaars .

In sommige gevallen adverteren we ook in gespecialiseerde vastgoedmagazines.

Hoe werkt SELECT VILLAS om uw huis te verkopen?

SELECT VILLAS identificeert zichzelf met de voltooiing van een constant werk, een vriendelijke en persoonlijke klantenservice en eerlijke service.

Onze grootste beloning is wanneer onze klanten ons aanbevelen aan hun kennissen of wanneer ze terugkeren om een andere vastgoedtransactie te doen.

Als je ervoor hebt gekozen om je huisverkopen

Wij zijn de verbinding tussen de twee partijen tijdens de periode van betaling op rekening.

Een van onze fundamentele doelstellingen is om de tevredenheid van beide partijen, zowel de verkoper als de koper, te bereiken, zodat het proces van de verkoop van het huis op een prettige manier verloopt.

We beloven u zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen van de indrukken van potentiële kopers die uw huis bezoeken.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat op het web wordt weergegeven of stuurt u ons een e-mail naarinfo@select-villas.es

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Adres: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS