Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Luxe villa met open uitzicht op de vallei te koop in Moraira Alicante

28 nov 2019

Als u op zoek bent naar een tweede huis in Costa Blanca Noord, waarin waardevolle tijd doorbrengen met uw familie tijdens de vakantie, kunnen wij u deze luxe villa te koop in Moraira Alicante bieden. Dit kan je kans zijn om dichter bij de mediterrane zon te komen en de meest fantastische stranden van de kust van Alicante te verkennen.

Deze luxe woning in Moraira is ideaal gelegen, in een kleine en rustige woonwijk bekend als Villotel . Het biedt een prachtig uitzicht op de vallei, evenals uitzicht op de tuin. Het perceel is heeft 830m2 en de tuinen zijn beplant met een verscheidenheid aan bomen: palmen, granaatappel bomen en bamboe. Als je van tuinieren houdt en van natuurlijke ruimtes houdt, zijn we er zeker van dat je hier zeker van zult houden.

Terwijl de palmbomen het huis een tropische flair geven, geeft de kleur van de bloemen een vrolijke en gastvrije sfeer. Opgemerkt moet worden dat zowel de planten als de bomen die het pand omringen in perfecte staat zijn en vooral worden onderhouden door een automatisch onderhoud.

Belangrijkste kenmerken van deze prachtige luxe villa te koop in Moraira Alicante

Het is de moeite waard om meer van deze prachtige luxe villa te koop in Moraira Alicante te verkennen.

Deze exclusieve woning heeft een bouwoppervlak van 250m2 en is verdeeld in twee dfloors:

Bovenste niveau : ruim interieur terras met comfortabel meubilair en grote ramen die een prachtig uitzicht op de vallei bieden, een woonkamer met open haard en houtkachel, een keuken goed uitgerust met alle apparatuur, 2 slaapkamers en een familie badkamer .

  • Beneden verdieping: een slaapkamer met toegang tot een binnenplaats en een eigen badkamer, 2 slaapkamers met eigen badkamers ook en een studie / bibliotheek.

De villa heeft plafondventilatoren en warme en koude airconditioning om het huis naar uw voorkeur te acclimatiseren. Buiten kunt u genieten van het zwembad om af te koelen op de heetste dagen, als Ummer keuken barbecue partijen, een badkamer aan het zwembad met douche en toilet, alsmede een onafhankelijke garage te organiseren.

Bent u geïnteresseerd in onze luxe villa te koop in Moraira Alicante? Neem gerust contact op met onze makelaars

Als u meer wilt weten over onze fantastische luxe villa te koop in Moraira Alicante, zal Select Villas zo blij zijn om alle vragen te beantwoorden. Verras uw gezin door deze villa met een prachtig uitzicht op de vallei te bekijken , gelegen op korte afstand van het centrum van Moraira en de mediterrane stranden.

Select Villas helpt u vriendelijk in uw moedertaal: Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Duits, Arabisch of Valenciaans . We werken samen aan het huis dat u verdient. Neem contact op:

  • Kantoor telefoon: +34 966 490 861
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • Kantooradres: Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS