Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Van Select Villas zijn we blij om een nieuw lid aan te kondigen in de functie van Administratie en Verkoopondersteuning.

13 mrt 2020

Bij Select Villas vieren we het goede nieuws. Gisteren heeft Nanouschka de Wilde zich aangesloten bij onze Real Estate in Moraira als Admin & Sales ondersteuning om onze klanten te helpen een huis te vinden aan de Costa Blanca Noord met haar ervaring.

We waren op zoek naar een aardig persoon, vloeiend in verschillende talen en met sociale vaardigheden. Na het bestuderen van verschillende sollicitaties, vonden we Nanouschka de juiste kandidaat om ons team te versterken, omdat ze voldeed aan alle eisen die we vroegen in ons vacatureaanbod:

  • Spreekt Nederlands, Engels en Spaans
  • Heeft uitstekende vaardigheden op het gebied van klantenservice
  • Gevorderde computervaardigheden


Naast haar technische kennis heeft ze ook veel persoonlijke ervaring die het verdient om bekend te zijn. Ze woont al meer dan 20 jaar in het Verenigd Koninkrijk, hoewel ze van jongs af aan in Barcelona is opgegroeid. Nu, op de terugweg naar Spanje, wil ze lange tijd aan de Costa Blanca Noord blijven en met haar man en dochter de mediterrane manier van leven delen en genieten van het goede weer en de prachtige stranden.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS