Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Select Villas bezoekt de klanten in haar kantoor in Moraira op afspraak en op individuele basis.

5 mei 2020

De vastgoedsector begint langzaamaan zijn activiteiten te hervatten. Sinds maandag 4 mei, toen de heropening van een commercieel pand werd toegestaan, heeft ons makelaarskantoor in Moraira een veiligheidsprotocol ingevoerd om de gezondheid van alle klanten en makelaars te garanderen.

  • Veiligheidsafstand
  • Beschermingsmateriaal
  • Ontsmet kantoor
  • Installatie van veiligheidsschermen
  • Hygiënestation bij de deur 


Wij zijn gevestigd aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje. Vergeet niet dat u zich alleen in dezelfde provincie kunt verplaatsen en dat alleen mensen die een afspraak hebben gemaakt, aanwezig zullen zijn.

Vanaf 11 mei mogen de eigendommen worden bezocht.

Alles wijst erop dat aanstaande maandag, 11 mei, kopers en investeerders in staat zullen zijn om de woningen te bezoeken volgens dezelfde richtlijnen van de vorige afspraak, geïndividualiseerde aandacht en het verstrekken van alle veiligheidsmaatregelen.

Als u op zoek bent naar een huis in Moraira of hulp nodig heeft om uw woning te koop te zetten in de Costa Blanca Noord, kunt u al een afspraak maken door ons te bellen op +34 966 490 861 of +34 616 002 993. Als u wilt, kunt u ons ook een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es. 

Controleer onze werktijden voordat u contact met ons opneemt:

Maandag tot vrijdag: 9.30 uur tot 14.00 uur.


Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS