Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Kunt u uw ideale woning aan de Costa Blanca niet vinden? Vul ons aanvraagformulier in en wij zullen u verrassen met een selectie van huizen tussen de zee en de bergen.

15 mei 2020

Nu de terugkeer naar de normaliteit dichterbij komt met het opheffen van de beperkingen, is het tijd om te beginnen met het plannen van hoe u van uw vrijheid wilt genieten. Of u nu denkt aan het ontspannen aan de Costa Blanca voor een tijdje of aan een nieuw leven in de zon en op het strand, bij Select Villas hebben we een praktisch aanvraagformulier ontworpen waar u de eigendommen zult ontdekken die voor u geschikt zijn.

Na een paar maanden opsluiting hebben we een welverdiende pauze verdiend op een rustige strandlocatie. Als u een zomervakantie op zee of een retraite in de zon heeft gepland, dan is het nu tijd om op zoek te gaan naar geweldige vastgoedmogelijkheden. Met behulp van ons eenvoudige formulier kunt u een eenvoudige gepersonaliseerde zoektocht maken naar uw prototype woning in Moraira, Javea, Benissa, Benitachell of waar dan ook aan de noordelijke Costa Blanca.

Bent u op zoek naar een luxe villa aan het strand in Moraira, een appartement met zwembad in Altea, een woning met uitzicht op de bergen of misschien wilt u liever een ruime duplex met een zonnig terras? In enkele minuten nemen wij contact met u op om u te verrassen met een prachtige selectie van huizen te koop aan de Costa Blanca die u zult bevallen.

Maak uw droom om aan de Costa Blanca van Spanje te wonen waar met Select Villas

Heb je ooit gedacht dat je op een ochtend wakker zou worden, op het balkon zou leunen en een prachtig panoramisch uitzicht op de zee zou hebben? Selecteer de optie "zeezicht" in onze vorm en wij zullen u inspireren met een catalogus van eigendommen met uitzicht op het turquoise water. Als u de voorkeur geeft aan uitzicht op de bergen, kunt u de geur van mediterrane bomen inademen vanuit onze charmante landhuizen.

We kijken er naar uit om u de mooiste plekjes van de noordelijke Costa Blanca te laten zien, zodat u in uw vrije tijd kunt genieten van de prachtige natuur. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze communicatiekanalen:

  • Vaste telefoon: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es


Het vinden van uw droomhuis is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Indien u dat wenst, kunt u het formulier direct opvragen via de volgende link: https://selectvillasofmoraira....

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS