Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Bij Select Villas breiden we het 360º uitzicht uit tot tien van onze villa's die te koop zijn aan de Costa Blanca, zodat u elke hoek van huis kunt verkennen.

25 mei 2020

Dankzij de virtuele rondleidingen is het nu veel gemakkelijker om uw droomhuis in een paar minuten te vinden. Bij Select Villas werken we eraan om onze klanten te verrassen met een immersieve 3D-ervaring die hen in staat stelt om binnen en buiten het huis te gaan zonder het huis te hoeven verlaten.

Virtuele werkelijkheid is aangekomen bij ons makelaarskantoor in Moraira om te verblijven. In samenwerking met het bedrijf Vision Floor Plans, zijn we verheugd om deze fantastische 360º uitzicht te kunnen bieden in tien van onze huizen te koop aan de Costa Blanca:




Als u op zoek bent naar een tweede huis aan de Costa Blanca om van de zomers te genieten of een nieuw leven te beginnen bij de zon en het strand, nodigen wij u uit om onze prachtige villa's aan zee te ontdekken. Volledige virtuele rondleidingen voor elke woning zullen binnenkort beschikbaar zijn.

Bent u geïnteresseerd in het raadplegen van de 360º plannen of het bezoeken van een woning onder begeleiding van thuis?

Door het gebruik van deze eenvoudige technologie kunt u rustig in de woonkamer lopen, de tuin in gaan of zelfs op het terras leunen om te genieten van het prachtige uitzicht. Deze realistische manier van het betreden van eigendommen zonder uw huis te verlaten is een vastgoedrevolutie meer dan ooit noodzakelijk geworden, zowel voor kopers als voor verkopers.

Als u een woning aan de Costa Blanca verkoopt en u wilt het 360º uitzicht in uw woning opnemen om meer potentiële klanten te bereiken, dan helpen wij u graag. 

Om contact met ons op te nemen kunt u ons bellen op +34 966 490 861 of +34 616 002 993, of ons een e-mail sturen naar info@selectvillas.es. We zullen zo snel mogelijk reageren.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS