Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Nieuwe sectie van Select Villas: exclusieve videorondleidingen 360º met indrukwekkende objecten te koop in de Costa Blanca Noord.

18 jun 2020

Select Villas lanceert een nieuwe functie op haar website die internationale klanten zal helpen om comfortabel te bezoeken eigenschappen door middel van een onderhoudende 360 º tour.  Als u in het buitenland woont en op zoek bent naar een rustig hoekje aan de Costa Blanca om te ontspannen, dan heeft u nu de mogelijkheid om het interieur van een exclusieve woning te bezoeken zonder dat u hoeft te reizen.

360º technologie is naar de onroerend goed sector gekomen om te verblijven. Meer en meer mensen gebruiken deze tool om hun ideale woning mijlenver weg te vinden. In ons Makelaarskantoor in Moraira hebben we het aantal woningen uitgebreid met deze optie om de ervaring van gebruikers die geïnteresseerd zijn in het kopen van een woning aan de noordelijke Costa Blanca te verbeteren.

Hoe werkt het? Met slechts een klik kunt u in de woonkamer rondlopen, de tuin in gaan of zelfs naar het terras kijken om te genieten van een ongelofelijk uitzicht op de zee of de valleien en bergen. Tijdens de rondleiding kun je de camera in elke gewenste richting richten alsof je er zelf bij bent. U zult verrast zijn door de kwaliteit van het beeld en hoe intuïtief en eenvoudig het bedienen van onze videotour is.

Bent u op zoek naar een traditionele villa aan de kust van Alicante? Probeer onze virtuele tours vanuit uw land

Met de komst van goed weer en het opheffen van de beperkingen, plannen gezinnen nu al hun uitstapje naar de kustbestemmingen om te genieten van een welverdiende vakantie aan zee. Als u uw droom om aan de Middellandse Zee te wonen in een prachtige villa met zwembad en terras wilt verwezenlijken, kunt u bij Select Villas een 360º rondleiding volgen die u zal helpen om de juiste aankoopbeslissing te nemen.

Binnenkort hopen we meer huizen met 360º uitzicht op onze website te plaatsen, zodat u uw persoonlijke zoektocht kunt beginnen vanuit het comfort van uw eigen huis. In slechts 5 minuten krijgt u een gedetailleerd overzicht van de kamers en de omgeving, wat u tijd en reiskosten zal besparen.

Als U geïnteresseerd bent in het kopen van een tweede huis aan het noorden van de Costa Blanca (Moraira, Javea, Benitachell, Calpe...), nodigen wij U uit om onze virtuele rondleidingen te bekijken. Als u vragen heeft, bel ons dan op +34 616 002 993 of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es . Als u wilt kunt u ons bezoeken op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante, waar we u vriendelijk zullen bijstaan in uw eigen taal.

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS