Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Denkt u aan de verkoop van een woning in de Costa Blanca? Dan is dit exclusieve verkooppakket wellicht interessant voor u

20 aug 2020

Als u overweegt een woning aan de Costa Blanca te verkopen, maar u zich zorgen maakt over de huidige marktsituatie, neem dan een kijkje bij Select Villas, aangezien zij een interessant exclusief pakket voor verkopers hebben gelanceerd dat bestaat uit:

  • Verlaagde commissies tot 4% (+ IVA)

Wanneer u een makelaar inhuurt om een woning te verkopen, is een van de belangrijkste zorgen hoeveel commissie u moet betalen voor de verkoop van het huis. Om klanten te helpen met deze kosten, hebben Select Villas hun commissies verlaagd tot 4%. Dit is het minimum percentage dat we kunnen bieden voor het gekwalificeerde werk van onze makelaars in Moraira, die niet alleen de advertenties ontwerpen en publiceren op internet, maar ook adviseren, op de markt brengen, de ideale koper zoeken, onderhandelen voor de belangen van de klant ...

  • GRATIS taxaties en advies

Als u niet weet wat de juiste prijs van uw woning is, of wat er nodig is om een woning in Spanje te verkopen volgens de huidige regelgeving, luister dan naar de brede kennis van onze experts . Zij adviseren u in uw eigen taal .

  • GRATIS Energie Prestatie Certificaat (bij notaris)

Het energieprestatiecertificaat beoordeelt de energie-efficiëntie van een woning. De voorlegging van dit certificaat is verplicht in overeenstemming met Koninklijk Besluit 235/2013 . Blijf op de hoogte van de laatste regelgeving en vermijd mogelijke sancties.

  • GRATIS vloer- en terreinplannen

Wanneer u uw woning op internet adverteert, is het raadzaam om zo veel mogelijk gedetailleerde informatie te verstrekken. Wanneer Select Villas eigendommen adverteert, voegen we nuttige gegevens toe zoals prijs, kenmerken, beschrijvingen, locaties op de kaart, fotogalerijen,… evenals een voorbeeld van de vloer en plattegronden van het huis. Op deze manier kunnen kopers een idee krijgen van de indeling van de woning en de afmetingen van elke kamer . Dit zijn essentiële aspecten die hen zullen helpen om een definitieve aankoopbeslissing te nemen.

  • GRATIS ontwerp op maat van een 360º virtuele tour (te bekijken op onze website)

Als u wilt dat uw advertentie aantrekkelijk is en zo veel mogelijk mensen bereikt, kunt u rekenen op onze virtuele tourservice . Steeds meer mensen hebben interactie met de 360º bij het bekijken van eigendommen om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van hoe hun toekomstige huis eruit zal zien .

Ontdek hoe gemakkelijk en snel het verkopen van een woning aan de Costa Blanca met behulp van dit leverancierspakket kan zijn

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van een woning in Costa Blanca om geld te besparen of zo snel mogelijk terug te keren naar uw land ? Profiteer van deze mogelijkheid van Select Villas met dit fantastische pakket voor verkopers.

Als u een appartement, penthouse, landhuis, villa, herenhuis etc. in Moraira, Benissa, Calpe of waar dan ook aan de noordelijke Costa Blanca wilt verkopen, kom dan binnen en praat met ons:

Ons meertalige team zal u graag op de hoogte houden met stukjes nuttige informatie voor verkopers om probleemloos en op de veiligste manier een woning in Spanje te verkopen .

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS