Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Getuigenis van tevreden klanten: wat een mooie start van de week!

25 sep 2020

Geen betere manier om de week te beginnen! Maandag kregen we deze positieve recensie van tevreden klanten. We zijn verheugd om met jullie allemaal te delen dat dit mooie stel met veel plezier hun dromen van wonen aan de Costa Blanca heeft vervuld . Het ontvangen van dit soort feedback stemt ons op en stimuleert ons om elke dag met de beste glimlach te blijven werken:

Het huis in Moraira dat we via uw bedrijf hebben gekocht is nu aan ons overgedragen en nadat we het met alle meubels en de vele accessoires nader hebben gecontroleerd, vonden we alles in een perfecte en zeer schone staat en zijn erg blij dat we het hebben gekocht dit prachtige huis. Ik heb je vrijdag al in je kantoor verteld hoe blij we waren met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die jij en je hele geweldige team aan onze eisen en eisen gaven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact. tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou hebben gekocht. We zullen u en uw team graag aanbevelen aan iedereen die we in de toekomst zouden ontmoeten en die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in het kopen van een huis in deze regio.We danken u hartelijk voor uw goede wensen en wensen u persoonlijk, uw familie en uw team een een verdere goede gezondheid in deze moeilijke Corona-tijden en een verdere succesvolle ontwikkeling van uw bedrijf.

Beste wensen met onze dank voor de werkelijk uitstekende service die u ons hebt verleend.

Het is altijd een plezier om zulke klanten te hebben. We zijn erg dankbaar voor het vertrouwen dat in ons team wordt gesteld en hopen dat dit getuigenis veel gezinnen en stellen zal helpen om de stap te zetten naar een zonnig leven in Moraira .

Bent u een voormalige klant van Select Villas? Deel uw persoonlijke ervaring open of anoniem

Als u onlangs een woning in Costa Blanca heeft gekocht of verkocht met ons makelaarskantoor, stuur ons dan gerust uw verhaal : Heeft u het huis van uw dromen gevonden? Hoe heeft u de service van onze makelaars gevonden? Hebben we u geholpen bij uw verkoop- en aankoopproces? Vind je je nieuwe leven aan de Costa Blanca leuk?

Voormalige klanten hebben ons al laten weten hoe het kopen van een woning aan de Costa Blanca hun leven ten goede heeft veranderd . U kunt hun persoonlijke verhalen op uw gemak lezen in het gedeelte " Testimonials " van onze website of door op de onderstaande link te klikken: https://select-villas.es/testimonials/ .

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS