Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Zeer verheugd om het gele team van de Laude Lady Elizabeth School in Benitachell te sponsoren en te ondersteunen.

20 okt 2020

Bij Select Villas zijn we verheugd om samen te werken met de Laude Lady Elizabeth School in Cumbre del Sol - Benitachell, waar kinderen uit meer dan 50 verschillende landen een eersteklas opleiding krijgen, die respectvol en in teamverband waarden uitdraagt.

Afgelopen woensdag 23 september hebben we op de campus een zeer aangename tijd doorgebracht om met de studenten te praten en te zien hoe ze hun vaardigheden verbeteren door middel van verschillende activiteiten en educatieve spelletjes.

De studenten moeten hun gepersonaliseerde T-shirts meenemen naar school om zich te kunnen meten met 3 andere collega-groepen. Bij Select Villas ondersteunen we het gele team dat de "Cool Cats" wordt genoemd. We vinden het geweldig om te zien hoeveel plezier ze hebben en hoe ze het leuk vinden om elke week nieuwe nuttige vaardigheden te leren.

Als u met uw kinderen naar de Costa Blanca verhuist, ontdek dan de meest aanbevolen Britse scholen.

Denkt u eraan om een woning aan de Costa Blanca te kopen om een nieuw leven in de zon te beginnen, in de buurt van een strand te wonen en de voordelen van positieve energie te voelen? Bij Select Villas hebben we vele internationale gezinnen geholpen om zich aan te passen aan de mediterrane levensstijl waar ze altijd van gedroomd hebben. Naast het tonen van de meest charmante villa's in de omgeving, kunnen we u ook gerenommeerde scholen, restaurants aan het strand en andere betrouwbare en betrouwbare lokale bedrijven aanbevelen.


Als je het gebied niet goed kent en je je zorgen maakt over de opleiding van je kinderen, zal het geruststellend zijn om deze gerenommeerde school in Benitachell te kennen. Select Villas team heeft gezien hoe primaire en secundaire studenten hun potentieel benutten door hen geweldige leermogelijkheden te bieden. In deze dynamische en aantrekkelijke gemeenschap is elke dag een nieuwe leerervaring.

We zijn erg trots op de vooruitgang van onze Yellow Kittens en moedigen hen aan om te blijven concurreren zoals ze dat doen. Kom op Cool Cats, jullie zijn de beste!!

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS