Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Enkele van onze favoriete eigendommen !!

11 dec 2020

Als we het seizoen van Kerstmis en feesten ingaan, in Moraira staat de kerstboom op het plein op, zijn de wegen gevuld met licht en muziek. Dit komt samen met een evenementenkalender; vuurwerkshows, kerstliederen zingen, de komst van de kerstman en de 3 koningen, theatershows en nog veel meer met alle veiligheidsmaatregelen getroffen.

Als je in Moraira bent, hebben we de feestkalender op onze Facebook-pagina geplaatst; Selecteer villa's van Moraira Real Estate. Like en volg ons!

Hoewel reizen tussen regio's in Spanje beperkt is, is het leven in Moraira heel normaal. We hebben het geluk dat we weinig COVID 19-koffers hebben en onze dagen gevuld met blauwe luchten, zonneschijn en natuur.

We hebben hieronder een selectie van enkele van onze favoriete eigendommen opgenomen. Mis ons 360 GRADEN UITZICHT niet! Deze tool is beschikbaar voor onze exclusieve eigendommen onder de foto sectie.

Als u vragen heeft over het kopen van een woning in Spanje of als u met een van onze ervaren teamleden wilt spreken, kunt u ons gewoon bellen of e-mailen op het onderstaande. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft.

Vaste lijn 0034966490861
Mobiel / Whatsapp 0034616002993

enquiries@select-villas.es 

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS