Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Select Villas staat klaar om internationale kopers te helpen die een woning willen kopen aan de Costa Blanca

17 dec 2020

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een woning in Moraira, Benitachell of Calpe? Geef uw droom om in een charmante villa met uitzicht op zee te wonen niet op en profiteer van onze uitgebreide vastgoeddiensten, geschikt voor nationale en buitenlandse klanten.

Met de situatie van COVID-19 hebben we onze diensten moeten aanpassen in het belang van onze klanten en medewerkers. Ons team werkt vanuit het kantoor en heeft een bureau met beeldschermen en een hygiënestation geïnstalleerd. Wij staan altijd klaar om uw twijfels over gezondheid en veiligheid weg te nemen. Daarnaast hebben we op onze website een 360-tal videorondleidingen opgenomen met prachtige villa's die te koop zijn in de meest emblematische plaatsen van de Costa Blanca Noord. Als u in het buitenland woont en op zoek bent naar een vakantie of een permanente woning, kunt u het interieur van het huis bekijken zonder dat u hoeft te reizen. Dat is verbazingwekkend!

Spreekt u geen Spaans? Maak je geen zorgen, taal is geen barrière meer met behulp van Select Villas. In feite verwelkomen we graag gezinnen en koppels van alle nationaliteiten. Onze makelaars in Moraira zijn meertalig en spreken meerdere talen, waaronder Engels, Spaans, Valenciano, Frans, Vlaams / Nederlands en Duits.

 
Dit zijn de diensten die ervoor zorgen dat u stressvrij bent bij het kopen van een huis in Spanje

Met de hulp van het Select Villas team maken we van de aankoop van uw woning aan de Noordelijke Costa Blanca een plezierige en ontspannen ervaring. Hoe maken we dit mogelijk? Ten eerste zullen wij u in contact brengen met betrouwbare lokale advocaten om u op een veilige manier door de procedure te begeleiden. Met een advocaat heeft u altijd de zekerheid dat alles in orde is.

Als u besluit om samen met ons makelaarskantoor in Moraira een woning in Spanje te kopen, kunt u profiteren van verschillende diensten, zoals:

  • Assistentie bij de gehele aankoopprocedure
  • Aankoopkosten Informatie
  • Contact met professionele advocaten die uw moedertaal spreken
Begeleiding op:
  • Papierwerkafspraken
  • Volmacht (POA)
  • Hypotheken
  • Valuta's voor niet-Euro-landen
  • Uso Fructo voor successierechten

Hoe kunt u een NIE-nummer verkrijgen en een nieuwe bankrekening openen in Spanje?

In ons team van makelaars vindt u een betrouwbare partner die u begeleidt bij de verschillende stappen van de aankoopprocedure. Zodra u uw nieuwe huis in Spanje bezoekt, is een warm welkom gegarandeerd!

Als u een woning koopt in Moraira - Costa Blanca Noord, neem dan contact op met Select Villas.
Als u denkt dat het nu het juiste moment is om uw dromen over het kopen van een vakantiehuis met uitzicht op zee te vervullen, neem dan vandaag nog contact met ons op door ons te bellen of een bericht te sturen: +34 966 490 861 +34 616 002 993 enquiries@select-villas.es.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over hoe u een woning in Spanje kunt kopen via onze verschillende sociale netwerken. Voel je vrij om onze Facebook-pagina te Likeen en je te abonneren op ons YouTube-kanaal.

Videos

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS