Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Op zoek naar een woning te verkopen in Costa Blanca Noord ? Select Villas biedt een geweldige combinatie van diensten voor huiseigenaren

22 mrt 2021

Als u er niet in bent geslaagd uw woning in Costa Blanca Noord te verkopen, geen paniek. Select Villas is er om u te helpen op een ontspannen en probleemloze manier de juiste koper voor uw eigendom te vinden , of u nu Spaans spreekt of niet.

Al onze makelaars in Moraira spreken Engels, maar ook Spaans, Valenciaans, Nederlands, Vlaams en Duits . U zult dus geen moeite hebben om te communiceren met ons meertalige team dat u op de hoogte zal houden van de voortgang van uw vastgoedverkoop .

Hoe begin ik met het verkopen van mijn woning bij Select Villas? We bieden u 2 soorten contracten aan :

1- Multi-agent contract: standaard 5% commissie + 21% IVA.

Het contract is open, wat betekent dat je vrij bent om te adverteren met zoveel andere makelaars als je wilt, hoewel we adviseren om met niet meer dan 3 te werken.

2- Exclusief contract:  commissiekorting + GRATIS diensten:

  • Energieprestatiecertificaat verkrijgbaar bij de notaris.
  • Plattegronden en plattegronden + 360º videotour : dit zijn essentiële hulpmiddelen om de kans op verkoop van uw woning in het buitenland te vergroten. Kopers die op zoek zijn naar een woning uit hun thuisland kunnen een beter beeld krijgen van de distributie, het aantal verdiepingen, het ontwerp, de staat van het pand en de omgeving.

Controleer de leveranciersinformatie voordat u uw onroerend goed te koop aanbiedt. We bieden ook informatie in de volgende video:

https://www.youtube.com/watch?v=quEW3Xcc3Dg&feature=emb_logo .


Wij kunnen u in contact brengen met advocaten en wisselspecialisten om uw woning zorgeloos te verkopen

Als u een woning in Spanje gaat verkopen, neem dan eerst contact op met uw vertrouwde gestor of advocaat om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van alle benodigde documentatie . Als u er geen heeft, kan Select Villas u in contact brengen met lokale specialisten die uw moedertaal spreken.

Het is erg belangrijk om over alle documentatie te beschikken om te voorkomen dat u verkoopkansen misloopt. Af en toe zijn we verkopers tegengekomen die niet al hun eigendommen hadden geregistreerd, wat een vertraging in hun onderhandeling betekende. Wanneer een koper aankoop is een eigenschap dat hij / zij wilt verplaatsen in zo spoedig mogelijk en niet iedereen is bereid om een lange tijd wachten.

Als u niet naar Spanje kunt reizen om al het papierwerk te regelen, kunt u uw vertrouwde wettelijke vertegenwoordiger een volmacht geven om namens u actie te ondernemen .

Neem contact op met Select Villas, de makelaars in Moraira als u klaar bent om uw woning te verkopen

Als u op zoek bent naar makelaars in Moraira - Costa Blanca die uw taal spreken, welkom bij Select Villas. Hier vindt u de ondersteuning die u nodig heeft om de verkoop van uw onroerend goed te laten slagen:

  • Effectief beheer en promotie van uw eigendom .
  • Begeleiding en begeleiding met behulp van lokale experts .
  • Onroerend goed taxaties voor de eerlijkste prijs te bepalen.
  • Aanbevelingen over hoe u de rol van een goede verkoper kunt spelen , bijvoorbeeld hoe u het onroerend goed presenteert om een goede indruk te maken in virtuele / face-to-face bezichtigingen.

Om uw woning bij Select Villas te verkopen, vindt u hieronder onze contactgegevens:

34966490861 | +34616002993 | enquiries@select-villas.es | Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante

Blijf op de hoogte en volg onze sociale netwerken:


Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS