Moraira.... Living the Dream!

22 mrt 2021
Moraira.... Living the Dream!

Het weer voor februari is heerlijk. U kunt de hitte van de zon op uw gezicht voelen en mensen genieten van de zon op het strand of hun afhaalmaaltijden voor een picknick met uitzicht op zee. De amandelbomen bloeien in deze tijd van het jaar, dus er worden lange wandelingen gemaakt tussen de velden met roze en witte bloemen. Voor ons allemaal die hier wonen, is dit de droom waarmaken!

Het team van Select Villas heeft de stap gezet! Uit het VK, Ierland, België en Nederland. Neem gerust contact met ons op en we delen graag onze ervaringen met u en alle adviezen die we kunnen geven om u te helpen een nieuw leven in de zon te beginnen!

Dankzij steeds meer flexibiliteit om vanuit huis te werken, hebben we klanten die als altijd willen verhuizen naar een gebied voor een betere kwaliteit van leven. Hieronder hebben we een selectie van eigenschappen opgenomen waarmee u een kantoor aan huis kunt opzetten of een ideaal huis kunt zijn om het hele jaar door te wonen.

We blijven bezichtigingen houden en klanten ontmoeten in ons kantoor, waarbij we ons houden aan regels voor sociale afstand en netheid. Voor degenen die niet kunnen reizen, verkopen we via videogesprekken en onze 360 graden videotours.

U kunt contact met ons opnemen via:
Vaste lijn: 0034966490861
Mobiel / Whatsapp: 0034616002993
enquiries@select-villas.es

Eigendommen

Exclusief

▶ Luxe moderne villa te koop in Pla del Mar, Moraira
Moraira · El Portet

525.000 €
M2 320m2 M2 890m2 camas4 baños4
Ref: 01544M

Deze accommodatie heeft nog geen beschrijving op dit moment. Als u meer informatie wenst over deze bijzondere woning kunt u contact met ons opnemen


▶ Prachtige villa met zeezicht te koop in Sabatera, Moraira, Costa Blanca.
Moraira · La Sabatera

950.000 €
M2 343m2 M2 1.046m2 camas7 baños5 M2
Ref: 03143M

Deze accommodatie heeft nog geen beschrijving op dit moment. Als u meer informatie wenst over deze bijzondere woning kunt u contact met ons opnemen

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS