Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Moraira.... Living the Dream!

22 mrt 2021

Het weer voor februari is heerlijk. U kunt de hitte van de zon op uw gezicht voelen en mensen genieten van de zon op het strand of hun afhaalmaaltijden voor een picknick met uitzicht op zee. De amandelbomen bloeien in deze tijd van het jaar, dus er worden lange wandelingen gemaakt tussen de velden met roze en witte bloemen. Voor ons allemaal die hier wonen, is dit de droom waarmaken!

Het team van Select Villas heeft de stap gezet! Uit het VK, Ierland, België en Nederland. Neem gerust contact met ons op en we delen graag onze ervaringen met u en alle adviezen die we kunnen geven om u te helpen een nieuw leven in de zon te beginnen!

Dankzij steeds meer flexibiliteit om vanuit huis te werken, hebben we klanten die als altijd willen verhuizen naar een gebied voor een betere kwaliteit van leven. Hieronder hebben we een selectie van eigenschappen opgenomen waarmee u een kantoor aan huis kunt opzetten of een ideaal huis kunt zijn om het hele jaar door te wonen.

We blijven bezichtigingen houden en klanten ontmoeten in ons kantoor, waarbij we ons houden aan regels voor sociale afstand en netheid. Voor degenen die niet kunnen reizen, verkopen we via videogesprekken en onze 360 graden videotours.

U kunt contact met ons opnemen via:
Vaste lijn: 0034966490861
Mobiel / Whatsapp: 0034616002993
enquiries@select-villas.es

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS